Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin Türk milletinin vicdanının sesi olduğunu ve 'zillet ittifakı' dediği muhalefetin  ipliğini pazara çıkarttığını söyledi.

MHP Lideri Bahçeli'nin 'Türk Milletinin Sesi' olduğunu vurgulayan Büyükataman, Bahçeli'nin hedef alınmasının kendileri tarafından şaşılacak br durum olmadığını söyledi.

Bu durumun 'Zilletin görünen ve görünmeyen ortaklarını telaşlandırmıştır.' diyen Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, açıklamasında şunları kaydetti.

KILIÇDAROĞLU VE AVANESİ, İHANETTE PKK'YI BİLE İMRENDİRMİŞTİR

"Sayın Genel Başkanımızın büyük Türk milletinin vicdanının sesi olarak dün verdiği mesajlarla zillet ittifakının ipliğini pazara çıkartmış olması; zilletin görünen ve görünmeyen ortaklarını telaşlandırmıştır.

Zihinlerinde türettikleri “Kürt sorunu” ile millî birliğimizi parçalamaya ve PKK’yı siyasallaştırmaya çalışan Kılıçdaroğlu ve avanesi; gaflet, dalalet sınırlarını çoktan aşmış, ihanette PKK’yı bile imrendirmiştir.

DEVLET BAHÇELİ, TÜRK MİLLETİNİN SESİDİR

TBMM’ye maskeleriyle giren teröristlerin bundan gayrı Meclis’te maskesiz bir şekilde devlete meydan okuyabilmelerini meşru gören bu zihniyetin Sayın Genel Başkanımızı hedef alması bizim için şaşılacak bir durum değildir. Çünkü Devlet BAHÇELİ, Türk milletinin sesidir.

Yüzünden çekilmiş nuru ile tahrik siyaseti yapan CHP’li Öztrak’ın twitleri de konuşmaları gibi edep sınırlarından oldukça uzaktır. Kendi genel başkanına kumpas kuranların, partimizde bunu yapmak isteyenleri kutsaması ise sadece komiktir.

İHANETE ÇANAK TUTANLAR KAYBEDECEKTİR

Hele ki yedek akçe Babacan merak buyurmasın… Milliyetçi Hareket’in vatan toprağının her karışında teri ve emeği vardır. Kıblesi şaşan Babacan’ın siyaseten gündemine aldığı her bir vatandaşımızın, Sayın Genel Başkanımızın kalbinde müstesna bir yeri vardır.

Son olarak… Açıkça bilinsin ve ihanete çanak tutanlar akıllarından çıkarmasın ki PKK’ya ve onun siyasi-sosyal bağlantılarına meşruiyet atfedenler, kendi meşruiyetlerini de kaybedecektir."