Büyükataman, sosyal medya hesabı üzerinden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Türk lirası üzerinden söylemlerine tepki gösterdi.

“Türk milleti 2023 seçimlerinde; kriz fırsatçılığı yapıp, ederi 1 dolar olan dostlarının boyunduruğu altında yürüdüğü bozuk yolun iktidar ile sonuçlanmayacağını Kılıçdaroğlu’na gösterecektir.” ifadelerini kullanan MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman şunları kaydetti:

KILIÇDAROĞLU, BATTIK BİTTİK EDEBİYATI YAPIYOR

"Dünyadaki tedarik zincirinin bozulması, emtia fiyatlarındaki artış, Rusya ve Ukrayna savaşının ekonomik etkilerinin derinleşmesi, dünya genelinde yükselen enflasyon ve gıda krizi tehdidinden bihaber olan Kılıçdaroğlu'nun Türk Lirası değeri üzerinden yorum yapması trajikomiktir.

Kemal Kılıçdaroğlu her konuştuğunda etrafa umutsuzluk dağıtıp; battık, bittik, öldük edebiyatı yaparak Türkiye’ye ekonomi üzerinden operasyon çekmeye çalışan kirli odakların değirmenine su taşımaktadır. Kılıçdaroğlu ne “Türk” lafının ne de Türk parasının kıymetini bilmez.

KILIÇDAROĞLU'NUN UYARIYORUZ, MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ'NİN TAVRI NETTİR

İktidar olma hevesiyle iradesini küresel çetelere teslim eden Kılıçdaroğlu’nu uyarıyoruz; Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin Türk milleti, Türk parası, Türk vatanı hakkındaki tavrı net ve tartışmasızdır.

Türk Milleti 2023 seçimlerinde; kriz fırsatçılığı yapıp, ederi 1 dolar olan dostlarının boyunduruğu altında yürüdüğü bozuk yolun iktidar ile sonuçlanmayacağını Kılıçdaroğlu’na gösterecektir."