Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Büyükataman Davutoğlu'na, "Utanma Serok, gel! Sayın Genel Başkanımızın dizinin dibine çök!" çağrısı yaparken ağzından çıkanı duymadığını söyledi Davutoğlu için "Serok’un yolu yol, sonu son değildir." ifadelerini kullandı.

Büyükataman'ın açıklaması ise şöyle;

DAVUTOĞLU, İLERİ GERİ KONUŞARAK EFENDİLERİNE TEŞEKKÜR BORCUNU ÖDEMEYE ÇALIŞMAKTADIR

"Asgari akılla yönettiği küsurat partisini zillete dahil etmek için her türlü ihanete kapısını açık bıraktığını haykıran Ahmet Davutoğlu, iki gündür Sayın Genel Başkanımız hakkında ileri geri konuşarak efendilerine teşekkür borcunu ödemeye çalışmaktadır.

Yeni element uydurur gibi Türkmen geleneği uyduran ve buradan da Sayın Genel Başkanımız Türkmen Beyi Devlet Bahçeli’ye dil uzatmaya kalkan Serok Ahmet’in Türk dünyasına dair cehaletini anlatmakla bitirmek imkânsızdır. Serok, Türklükten ne zaman bahsetse boşa düşmektedir.

Divan-ü Lügat-it Türk’ün müellifi Kaşgarlı Mahmut’un bu eşsiz eseri Kaşgar’da yazdığını zanneden büyük Türk Milliyetçisi (!) Serok Ahmet, Kılıçdaroğlu’nun yoluna o kadar adapte olmuştur ki Milliyetçi-Ülkücü camiaya seslenebilecek kadar hadsizleşmiştir.

GEL, SAYIN GENEL BAŞKANIMIZIN DİZİNİN DİBİNE ÇÖK!
MİLLİYETÇİLİK, HIRSIZLIKLA OLMAZ, BU TEDRİSATTAN GEÇMEN ŞARTTIR.

MHP tabanına saygı duyduğunu söyleyen Serok!

Duyacaksın tabi. Daha dur! O tabanın Sayın Genel Başkanından özür dileyeceksin. Milliyetçi-Ülkücü camia, senin gibi menfaatleri uğruna geçmişini silip atmaz, dün bir parçası olmaktan onur duyduğu değerleri, bugün aşağılamaya kalkmaz.

“Hep birlikte Türkiye’yiz.” diyerek Sayın Genel Başkanımızdan slogan çalan Serok Ahmet’in bu eşsiz kaynaktan öğreneceği çok şey vardır.

Utanma Serok, gel! Sayın Genel Başkanımızın dizinin dibine çök!

Milliyetçilik, hırsızlıkla olmaz, bu tedrisattan geçmen şarttır.

SEROK'UN YOLU YOL, SONU SON DEĞİLDİR

Sayın Genel Başkanımızı krizlerle, mafyanın ve kokain ticaretinin önünü açmakla itham eden Serok’un akli melekelerinin yerinde olmadığını ispat için başka bir iftirasını göstermeye gerek yoktur.

Ağzından çıkanı kulağı duymayan Serok’un yolu yol, sonu son değildir."