CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP Grup toplantısındaki sözlerine yönelik Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman twitter hesabından yaptığı açıklamada "Ülkücülükten geçinenlerle yürüttüğü zillet ortaklığına aldanıp da Ülkücülüğü ağzına almaya kalkışan Kılıçdaroğlu’na tavsiyemiz gizli saklı haberleşmek yerine YPG’li kardeşlerine, Kandil’deki gizli ortaklarına, ABD’li patronlarına seslenmesidir." dedi.

İsmet Büyükataman'ın açıklaması şu şekilde:

1- Hısım ile konuşurken hısmı, hasım ile konuşurken hasmı haklı gören Kılıçdaroğlu; Nasreddin Hoca’nın "Sen de Haklısın" fıkrasının çağımızdaki örneğidir.

YPG’liye de Ülkücüye de mavi boncuk dağıtacak kadar siyasi meşrebi geniş olan Kılıçdaroğlu büyük bir yanılgı içindedir.

2- Meclis kürsüsünden “Ülkücü kardeşlerime sesleniyorum.” diyerek siyasi kapkaççılık yapmaya çalışan Kılıçdaroğlu’na önceki sözlerimizi tekrarlıyoruz: Ülkücü camia içerisinde seninle kardeş olacak, dağıttığın mavi boncukları kabul edecek bir kişi bile yoktur.

3- Ülkücülükten geçinenlerle yürüttüğü zillet ortaklığına aldanıp da Ülkücülüğü ağzına almaya kalkışan Kılıçdaroğlu’na tavsiyemiz gizli saklı haberleşmek yerine YPG’li kardeşlerine, Kandil’deki gizli ortaklarına, ABD’li patronlarına seslenmesidir.

4 (son)- Kılıçdaroğlu’nun da kürsüden haykırdığı üzere vatan ve bayrak konusundaki hassasiyetimiz kendisininkiyle kıyas dahi götürmez.

Milliyetçi-Ülkücü Hareket, aklı hep Türkiye olan liderinin izindedir.

Türkiye’nin düşmanlarını dost edinenler, Ülkücü Hareket’ten uzak dursunlar.