Büyükataman, CHP'li Özgür Özel'in gözaltına alınan TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı'ya sahip çıkan sözlerini eleştirdi.

Özgür Özel'in Türkiye düşmanlarını 'ifade özgürlüğü' adı altında savunduğunu aktaran Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, şunları kaydetti;

TÜRKİYE DÜŞMANLARINI SAVUNMUŞTUR

"CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, şerefli Türk ordusuna alçakça ve PKK ağzıyla “kimyasal silah” iftirası atan ve gözaltına alınan Şebnem Korur Fincancı’ya “demokrasi” kılıfıyla sahip çıkmakta gecikmemiş.

CHP bir kez daha, hekim önlüğü altında adeta terör örgütü militanlığı yapan TTB Başkanı’nın ve terör örgütü PKK’nın ortaya attığı iftiraların utanmadan “ifade özgürlüğü” olduğunu söylemiş ve Türkiye düşmanlarını savunmuştur.

İFADE ÖZGÜRLÜĞÜ, TERÖR YANDAŞLARINA SAHİP ÇIKMAK MIDIR?

Sayın Özgür Özel !

Türk silahlı kuvvetleri kimyasal silah kullandı diye şerefli Türk askerine iftira atmanın, düşmana kapı aralamanın, terör örgütü propagandası yapmanın neresi ifade özgürlüğüdür?

Şebnem Korur Fincancı’nın evinde yapılan aramada ele geçirilen örgütsel yayınlar ve kalaşnikof mermileri hangi demokrasi anlayışına sığmaktadır? CHP’nin ifade özgürlüğü ve demokrasi anlayışı, eli silahlı, zihni ipotekli terör yandaşlarına sahip çıkmak mıdır?"