Konuyla ilgili açıklamayı MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. E. Semih Yalçın duyurdu.

Yalçın'ın açıklamasına göre, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla görevlendirilen heyete, Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım ve Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Sadir Durmaz başkanlık ederken heyette, TBMM İdare Amiri Ankara Milletvekili Erkan Haberal, MYK üyesi Davut Haskırış, Murat Kotra, Necmi Yıldırım, Özgür Bayraktar ve Yüksel Aydın, hazır bulunuyor.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. E. Semih Yalçın'ın açıklaması şu şekilde:.

"Bugün Bartın - Zonguldak karayolunda meydana gelen elim kazada, Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç ile MHP Bartın İl Yönetim Kurulu üyesi Murat Sevilmiş kardeşlerimiz vefat etmiş ve 14 dava arkadaşımız yaralanmıştır.

MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla, incelemelerde bulunmak ve yaşanan acıyı paylaşmak üzere Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım ve Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Sadir Durmaz’ın başkanlığında, TBMM İdare Amiri Ankara Milletvekili Erkan Haberal, MYK üyelerimiz Davut Haskırış, Murat Kotra, Necmi Yıldırım, Özgür Bayraktar ve Yüksel Aydın’dan oluşan bir heyet görevlendirilmiştir. Camiamıza baş sağlığı, yaralı arkadaşlarımıza acil şifalar diliyoruz."