'Kürt açılımı' ile vatan topraklarının PKK'ya peşkeş çekildiği, bebek katilinin örgütünün başına geçirilmesini MHP'den başka durduracak siyasi irade olmadığı için. AKP ve CHP, açılım zırvası ile Türkiye'nin bir parçasını vermeyi kabullenmişler gibi davranırken, buna karşı duran tek siyasi hareket, ülkücüler olduğu için MHP.

Yolsuzlukları durdurmak, garip gurebanın hakkını yedirmemek, yenilen Millet hakkının hesabını sormak için MHP.

AKP geldiğinden beri süren kavgadan, özel hayatların deşifresinden, başka devletlerin projelerine eş başkan olmanın Türkiye'ye verdiği zarardan kurtulmak için MHP.

Bağımsız, tarafsız yargı sisteminin kurulması, köylü Mehmet'ten, Başbakana yargı önünde eşit muamele edilmesi için MHP.

Ülke zenginliklerinin, Cumhuriyet kazanımlarının, devlet menfaatlerinin gözetildiği Türkiye Cumhuriyetini canlandırmak için MHP.

Siyaseti, Milleti, Devleti başka bir devletin menfaatine uygun dönüştürme stratejisine son vermek için MHP.

Komşu devletlerle tekrar iyi ilişkilerin kurulması, bölücü terör örgütü ve yandaşlarının sesinin sonsuza kadar kesilmesi, kökünün kazınması için MHP.

Dünya devletleri arasında itibarlı, sözü geçen bir Türkiye için.

Tok karın, güvenli yarın, Türk Milleti olarak yarınlarımızdan umutlu yaşamak için MHP.

1. Dünya Savaşı sonra çekile çekile gidecek başka yeri kalmayan Türk Milletinin, vatanına MHP'den başka sahip çıkacak parti olmadığı için.

'Ne mutlu Türküm' demek, çocuklarımıza okullarda 'Andımızı' okutabilmek için bu seçimde MHP'ye omuz verilmeli, güç verilmeli.

Parti ve lider olarak, var olan parti ve liderlerin içinde en güvenilir olan MHP ve Devlet Bahçeli olduğu için üç hilale 'evet.'

Devletin birliği, Türk Milletinin dirliği, kardeşlik duygularını yeniden yeşertmek için MHP.

Bu yerel seçimde MHP'yi kuvvetli kılmak, bir yıl sonraki genel seçimde MHP'ye iktidar yolunu açmak demektir. Tek başına MHP iktidarında, bölücü tüm unsurların kökünden kazınması için MHP.

Irak'ta peşmergeyi, Suriye'de Özgür Suriye Ordusunu önemseyen, Türk kardeşlerimizi hiçe sayıp Türkiye'nin başını belaya sokacak tüm mandacı stratejilerden kurtulmak için MHP.

KKTC'yi Annan Planı ile Rum tahakküme sokmaya çözüm diyen, otuz altı etnik köken söylemi ile vatandaşların arasına nifak tohumu serpen anlayışı tarihin karanlıklarına gömmek için MHP.

***

BU DEFA MHP

Milyonlarca Türk vatandaşını, kömürle, bulgurla kandırıp, kendileri milyon dolarlarla oynayan kirli düzeni yıkmak için MHP.

Evet bu bir yerel seçim fakat iktidarın yolu yerel seçimde güçlenmekten geçer. MHP'yi güçlendir, üç hilale 'evet' mührünü bas ki, talan, aldatma ve kandırma edebiyatı sona ersin.

Ülkesini ölümüne seven kadroları ile Türk Milletine hizmet eden MHP'li belediyelerin hizmet anlayışını Türkiye'ye yaymak için MHP.

Bölgede PKK'ya ait şehir devletleri kurmak için 30 Martı bekleyen hainlere gerekli cevabı vermek ve vatan toprağını raptı zapt altına almak için MHP.

Washington ve Brüksel'den icazet almadığı gibi buyruk da almayacak ülkücü neferlerin partisi MHP olduğu için MHP.

Dün ne dediyse bugünde değişmeden savunan, değişim, yenilik diye batı stratejileri ile mandacılık almayışını savunanlara tokat vurmak için MHP.

Nüfus kağıtlarından İslam'ı, Anayasa'dan 'Türk'ü çıkarmak, Anadolu'yu Türksüzleştirmek isteyenlere cevap olsun diye MHP.

Kaderde, tasada, kıvançta birlik olmak, milli bayramlarımızı tekrar canlandırmak, hülasa devleti ayakta tutmak için MHP.

Kendi cebini doldururken, işsiz vatandaşını hiçe sayan, ülkenin zenginliklerini kürselleşme diye kan emicilere peşkeş çeken anlayışa set olmak için MHP.

***

BİRLİĞİ YENİDEN TESİS İÇİN MHP

Bebek katili 'vazgeçmedik, Türkiye bölünme kıvamına geldi' derken, AKP ve CHP bölücülükte yarışırken, onlara 'dur' diyecek irade ülkücülerde olduğu için MHP.

Türklüğü, Türkiye'yi her türlü menfaat çatışmasından uzak tutmak, örselenen devlet kurumlarını eski sağlıklı günlerine kavuşturmak, vatandaşına kumpas kurulmayan bir ülke yönetimi için MHP.

İçerde iç barışı sağlayıp, dışarıda Türkiye'nin milli menfaatlerini koruyan bir iktidara ulaşmak için MHP.

Devleti ayakta tutan yasama, yürütme, yargının onarılıp, emperyalist ülkelerin, yerli maşaların siyaseti-devleti, milleti dönüştürüp, koyunlaştırıcı, sömürüye açık hale getirici faaliyetlerini sonlandırmak için MHP.

Emin olun söylediklerimden daha fazlasını yapmak için MHP'ye şans verilmezse, son vatan topraklarında tutunmamız giderek zorlaşacaktır. MHP'nin güçlenmesi, bu topraklardan bizi süpürmek isteyenlere de şamar olup inecektir.

30 Mart 2014 yerel seçimi aziz vatana, Türk Milletine, hayırlar getirsin inşallah.

NEVAL KAVCAR/ORTADOĞU