Türkiye ve Dünya'dan son dakika gelişmelerinden haberdar olmak için yenilenen EtikHaber mobil uygulamasını Android ya da iOS (IPhone) işletim sistemli tüm telefonlarınıza, tabletlerinize ücretsiz şekilde yükleyebilirsiniz

Hali hazırda android cihazlarda yüklü olan uygulamamızı güncelle seçeneği ile yenileyebilirsiniz. Lakin İOS (yani iphone) cihazlardaki uygulamamızı bizden kaynaklanmayan sebepler dolayısı ile yeniden yüklemeniz gerekmektedir.

Mobil uygulamamızı yüklemek için android telefonlarda, tabletlerde “Play Store” ya da İphone telefonlarda, tablerde “AppStore” yazan menüye tıkladıktan sonra arama yerine EtikHaber yazmanız yeterli olacaktır.

Türkiye ve Dünya'da olup, bitenleri mobil rahatlığıyla anında takip edebilirsiniz.

Son dakika haberlerine, ekonomik gelişmelere, hava durumuna ve daha birçok başlığa kolayca ulaşabilirsiniz.

EtikHaber uygulamasını Android ve iOS (iPhone, iPad) işletim sistemine sahip olan tüm tablet ve mobil cihazlarınıza ücretsiz olarak yükleyebilir ve dünyanın dört bir yanında cereyan eden tüm olaylardan anında haberdar olabilir ve gündemi kolaylıkla yakından takip edebilirsiniz.

Fotoğraf video galerileri gezebilir, köşe yazılarını takip edebilirsiniz. Dilerseniz bunların tamamını sosyal medyadaki takipçilerinizle paylaşabilirsiniz.

iPhone, iPad, Android için geliştirilmiş EtikHaber uygulamasını tamamen ücretsiz şekilde yüklediğinizde tek tıklamayla etikhaber.com içeriğine erişebilirsiniz.

Mobil uygulamamızı yüklemek için android telefonlarda, tabletlerde “Play Store” ya da İphone telefonlarda, tablerde “AppStore” yazan menüye tıkladıktan sonra arama yerine EtikHaber yazmanız yeterli olacaktır.

Daha önce mobil uygulamamızı kullanan okuyucularımız android cihazlarda yüklü olan uygulamamızı güncelle seçeneği ile yenileyebilirler. Lakin İOS (yani iphone) cihazlardaki uygulamamızı bizden kaynaklanmayan sebepler dolayısı ile yeniden yüklemeniz gerekmektedir.

EtikHaber’e bağlanın, dünyanın neresinde olursanız olun, en güncel haberlere anında ulaşın!

UYGULAMAYI İNDİRME LİNKİ

Telefonunuz hangi işletim sistemine sahip ise aşağıdaki resimlerden ilgili olana tıklayınız ve ücretsiz olarak indiriniz.

Android İşletim Sistemleri için iOS (iPhone, iPad) işletim sistemleri için