Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım Türk Mühendisler Derneği tarafından düzenlenen Türkiye Yüzyılında Mühendisler; Sorunlar ve Çözüm Önerileri Çalıştayı’na katıldı. MHP’li Yıldırım, sosyal medya X hesabından yaptığı paylaşımında, mühendislik mesleği ve mesleki örgütlenme ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu, “Mesleki örgütlenmeyi Türklüğün değerleriyle kavga etmek için araç sayanlara, devletimize kin kusmak, iftira atmak için, şerefli doktorlarımızın tertemiz önlüklerini kamuflaj olarak kullananlara, cübbelerinin altından mukaddesatımıza hunharca taarruz edenlere benzemeyecektir.” İfadelerini kullandı.

G O G0 T Y Xc A Ab Dsf

MHP’li Yıldırım’ın açıklaması: 

Türk Mühendisler Derneği tarafından düzenlenen “Türkiye Yüzyılında Mühendisler; Sorunlar ve Çözüm Önerileri Çalıştayı’na katıldık. Türk Mühendisler Derneği, başta mühendis kardeşlerimizin mesleki talepleri ve beklentilerini takip edip kalıcı çözümlere ulaştırmak olmak üzere, hem meslektaşlarının yanında olacak hem de Türk Devleti’nin ve milletimizin menfaatini gözetecek Türk Mühendisler Derneği tarafından düzenlenen “Türkiye Yüzyılında Mühendisler; Sorunlar ve Çözüm Önerileri Çalıştayı’na katıldık. 

Türk Mühendisler Derneği, başta mühendis kardeşlerimizin mesleki talepleri ve beklentilerini takip edip kalıcı çözümlere ulaştırmak olmak üzere, hem meslektaşlarının yanında olacak hem de Türk Devleti’nin ve milletimizin menfaatini gözetecektir.

G O G0 T U Xg A A Hm Tl

Türk Mühendisler Derneği, insanımız ve vatanımız için kaygı duyan, kafa yoran herkesin el vereceği, büyük bir sivil toplum hareketinin çekirdeği olacaktır. 

Mesleki örgütlenmeyi Türklüğün değerleriyle kavga etmek için araç sayanlara, devletimize kin kusmak, iftira atmak için, şerefli doktorlarımızın tertemiz önlüklerini kamuflaj olarak kullananlara, cübbelerinin altından mukaddesatımıza hunharca taarruz edenlere benzemeyecektir. 

G O G0 T W W A A A Ym L

Toprağa ektiğimiz tohumumuzdan Uzay’daki araştırmalara, Laboratuvarlardan savunma sanayiine kadar her alanda mühendislerimizin katkı ve destekleri, Lider Ülke Türkiye’yi, Küresel Güç Türkiye’yi inşa edecektir.  Türk Mühendisler Derneği, insanımız ve vatanımız için kaygı duyan, kafa yoran herkesin el vereceği, büyük bir sivil toplum hareketinin çekirdeği olacaktır. Mesleki örgütlenmeyi Türklüğün değerleriyle kavga etmek için araç sayanlara, Devletimize kin kusmak, iftira atmak için, şerefli doktorlarımızın tertemiz önlüklerini kamuflaj olarak kullananlara, cübbelerinin altından mukaddesatımıza hunharca taarruz edenlere benzemeyecektir. Toprağa ektiğimiz tohumumuzdan Uzay’daki araştırmalara, Laboratuvarlardan savunma sanayiine kadar her alanda mühendislerimizin katkı ve destekleri, Lider Ülke Türkiye’yi, Küresel Güç Türkiye’yi inşa edecektir.

Editör: Editör3 Kadir