MHP'li Karakaya'nın açıklaması şu şekilde; 

Var Olsun Ülkü Ocakları!

“Ülkücü; geleceğin mimarı, gelecek nesillerin mihmandarıdır. 
Ülkücü Türk Gençliği var oldukça, Türkiye bölücülere ve işgal heveslilerine dar gelecek, Türk milleti ihanete teslim olmayacaktır!"

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı:

Ülkü Ocakları, Türkiye'nin köklü sivil toplum kuruluşlarından birisidir. Eğitim ve kültür kuruluşudur. Eğitim, kültür, sanat, spor, teknoloji ve daha bir çok alanda yaptığı projeler ve gerçekleştirdiği aktivitelerle Türk Gençliğinin gelişmesine, toplumsal uyum ve birlikteliğinin güçlenmesine katkı sunmaktadır. 

Ülkü Ocakları, milli ve manevi değerlerin öncelendiği seminerler, konferanslar ve yarışmalarla gençlerin bilgi ve becerilerini artırma gayreti yanında sosyal sorumluluk projeleri ile toplumun ihtiyaç duyduğu alanlarda ve her türlü afette aktif rol alarak yardımlaşma ve dayanışma kültürünü geliştirmektedir. Bunun en somut örneğine Türk Milleti 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremde şahit olmuştur. 

Milli şuura sahip ve donanımlı; vatanın ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğüne, devletin bekasına sahip çıkacak, gençler yetiştirmek Ülkü Ocaklarının temel şiarıdır. 

Ülkü Ocaklarının izaha çalıştığım vizyon ve misyonundan rahatsızlık duyan şer odakları, FETÖ artıkları yine harekete geçmişler; karalama ve iftira söylemlerine yeniden başlamışlardır.

Ülkü Ocaklarını hedef yapma ve partimize yönelik örtülü ve örgütlü saldırının sosyal medyadaki tezahürü siber milislerin izleri aslında karalama ve iftiraların sadece kaynağını değil, arka plandaki faillerinin de kimler olduğunun bir göstergesi niteliğindedir. 

Ülkü Ocakları aklın, ahlakın, adanmışlığın, anıt gibi yükselen millet ve vatan sevdasının kaynağıdır. 

“Ben Ülkücüyüm” diyeceksin  ve “Ülkü Ocakları”na yapılan operasyon karşısında sessiz kalacaksın! Öyle mi?
Şimdi anladın mı Başbuğun neden “Ülkücülük Sadece MHP’de olur” dediğini?

Editör: Editör5 Editör5