Meral Akşener'in Fırat Çakıroğlu'nun katili Nurullah Semo'ya burs verdiği Seyithan İzsiz'i İstanbul 3'üncü bölge 2’nci sıradan milletvekili adayı göstermesinin ardından şehit Fırat Çakıroğlu’nun babası Fuat Mahir Çakıroğlu sert tepki gösterdi.

“Yazıklar olsun! Benim oğlumun kanını kaç paraya sattınız?”

“Ben buraya Fırat’ın kabrinden geldim malum medyada çıkan ve kesinleşmiş olarak bildiğimiz gerçekten doğru olan belgeleri olan Seyithan İzsiz denen bir şerefsiz, Fırat’ın katiline benim oğlumu katleden insana burs veriyor. Buradan iyi partiye sesleniyorum. Meral hanıma sesleniyorum ayağını denk alsın, biz bu vatan için şehit veriyoruz. Ağrı’dan PKK’lı HDP’li bir şahıs bilemem ne başkanı diye ne aldın acaba ondan, benim oğlumu sattın.

Müsavat Dervişoğlu’na da seslendi!

Buradan Müsavat Dervişoğlu’na da sesleniyorum Fırat’ı kabre beraber koyduk, siz nasıl insansınız, nasıl kabul ediyorsunuz bu insanları, milliyetçiyiz, ülkücüyüz diye geçiniyorsunuz. Buradan İP’in içindeki evlatlarıma sesleniyorum. Buna karşı çıkacaklar inşallah biliyorum bundan sonrada onlarla uğraşacağım  bunların Atatürkçülükle, milliyetçilikle alakaları kalmamıştır CHP’de buna dahildir.