Merkez Üssü Kahramanmaraş olan ve Osmaniye, Malatya, Gaziantep, Hatay, Şanlıurfa, Diyarbakır, Kilis, Adana ve Adıyaman’da can kayıplarına neden olan, son dönemin en büyük deprem felaketinin yaralarını sarmak için herkes seferber oldu.

Milliyetçi Hareket Partisi de depremin ilk gününden itibaren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatlarıyla bölgedeki çalışmalara destek olmak için bütün imkanlarını seferber etti.

detail-photo-fancybox-0

MHP HEYETİ ÇALIŞMALARINA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Yüzyılın felaketi yaşandığı ilk günden itibaren bölgeye giden MHP Genel Başkan Yardımcısı, Ankara Milletvekili Sadir Durmaz başkanlığındaki heyet, parti teşkilatları ve Ülkü Ocakları ile birlikte kan bağışı ve depremzedelerin ihtiyaç duyduğu temel ihtiyaç malzemelerinin yanında, ısınma ve barınma sorunlarını gidermek için yetkililerle koordinasyon içinde çalışmalarını sürdürüyor.

detail-photo-fancybox-1

PARTİ TEŞKİLATLARI VE ÜLKÜ OCAKLARI DEPREMZEDELERİN YANINDA

Çalışmalar hakkında bilgi veren MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz şunları ifade etti:

"Parti teşkilatları ve Ülkü Ocakları mensupları ile birlikte depremzedelere lojistik destek veriyoruz. Moral ve motivasyonlarını yüksek tutmaları için yanlarında durarak acılarını paylaşıyoruz. Sorunlarını çözmek, sıkıntılarını bir nebze de olsa gidermek için devletin yetkili birimleriyle iletişime geçerek çözmeye çalışıyoruz.

detail-photo-fancybox-2

TÜM İMKANLAR SEFERBER EDİLDİ

Belediyelerimiz, ilgili Bakanlık ve kurumların talimatları doğrultusunda Valilerimizle de koordineli bir şekilde tüm imkanlarını seferber etti. Tüm belediyelerimiz depremin yaşandığı ilk günden itibaren devletimizin ilgili kurumları ile koordineli şekilde yoğun bir yardım faaliyetlerine girişmiş, gerek teknik araç-gereç, gerekse barınma ısınma ve gıda konularında büyük bir özveri ile vatandaşlarımızla birlikte deprem bölgesine yardım göndermiş ve göndermeye devam etmektedirler.
detail-photo-fancybox-4

YARDIMLAR SÜRATLE DEPREM BÖLGESİNE SEVK EDİLDİ

En başta araçlarımız olmak üzere, kış şartlarından dolayı battaniye, mont, bot, soba, temel gıda malzemeleri ve her türlü ihtiyaç malzemesi yardımının deprem bölgesine süratle sevk edilmesi sağlandı.

“ACILARIMIZI PAYLAŞARAK AZALTACAĞIZ”

Türkiye güçlü bir ülke, Türk milleti büyük bir millet, acılarımızı paylaşarak azaltacağız ve inşallah acılarımızdan da güçlenerek çıkacağız. Rabbim bir daha böyle afetler yaşatmasın, acılar göstermesin."