Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından öğrencilere tercih dönemi için destek amaçlı yapılan Tercih Robotu Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım tarafından ‘’Ülkü Ocakları Tercih Robotu öğrencilerimizin tercih süreçlerinde en doğru sonuca ulaşabilmeleri için kullanıma açıldı. Tüm öğrencilerimiz tercih rehberliği hizmetinden faydalanabilir’’ ifadeleriyle duyuruldu.

Genel Başkan Yıldırım “Çalışmalarımızda, Türk gençliğine inancımız esastır’’ ifadelerini kulanırken ‘’Ülkü Ocakları Tercih Robotu puan ve başarı sırasına göre filtreleme yaparak, üniversite tercihlerinizi en faydalı şekilde yapmanıza yardımcı olur” dedi.

Ülkü Ocakları resmi hesabından da paylaşılan Tercih Robotu tanıtımında ‘’Ülkü Ocakları Üniversite Tercih Robotu Yayında! Üniversite Tercih Robotu puan ve başarı sıranıza göre filtreleme yaparak üniversite tercihlerinizi en faydalı şekilde yapmanıza yardımcı olur’’ ifadeleri kullanıldı.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından hazırlanan ‘’Tercih Robotu’’ ulkuocaklari.org.tr/tercihrobotu adresinde öğrencileri bekliyor.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı geçtiğimiz aylarda Yükseköğretim Sınavlarına hazırlanan öğrenciler için dijital eğitim platformu Bilgi Ocakta üzerinden çevrim içi deneme sınavları yapmıştı.