Geçtiğimiz günlerde MLS ekibi  Orlando City ile olan sözleşmesini yenilemeyeceğini açıklayan  Kaka, Columbus Crew'a 1-0 yenildikleri maçta son kez taraftarlarının önünde sahaya çıktı.

Karşılaşma öncesi gerçekleştirilen seremonide, Brezilyalı futbolcunun gözyaşlarını tutamadığı görüldü. Maçın sona ermesiyle birlikte  Kaka tribünlere giderek taraftarlara imza dağıttı.

"BENİM İÇİN DUYGUSAL BİR GÜNDÜ"

Üç sezon boyunca  Orlando City forması giyen 35 yaşındaki  Kaka, maçın ardından yaptığı açıklamada, "Benim için çok duygusal bir gündü. Gün boyunca burada geçirdiğim üç yıl içinde bu şehir ve kulüpte yaşadıklarımı hatırladım." ifadesini kullandı.

KAKA SON MAÇTA OYNAMAYACAK

Orlando City, ligde normal sezonun son haftasında  Philadelphia Union'a konuk olacak. Play-off şansı bulunmayan  Orlando City'de  Kaka'nın son maçta forma giymesi beklenmiyor.

Kariyerinde  Sao Paulo,  Milan ve  Real Madrid'da da top koşturan  Kaka, 2014'te o dönem yeni kurulan  Orlando City Kulübü'ne transfer olmuştu. Brezilyalı futbolcu,  Orlando City formasıyla üç yılda 77 maça çıktı ve 25 gol attı.