AKP'nin politikalarına taşeronluk yapmak için kurulan ve adını " Bağımsız Ülkücüler Platformu" diye kurdukları bir fitne karargâhı var. Toplam 10 kişiyi geçmeyen bu sözde platformun tek amacı MHP'ye saldırmak ve AKP'nin politikalarını aklamaya yönelik yalanları kamuoyu önünde sahiplenmektedir.

AKP'nin 3.katından yönetildiği ve organize edildiği söylenen bu sözde platformun her açıklaması MHP ve Lideri Devlet Bahçeli ile ilgili saldırı niteliğindedir. Recep Tayyip Erdoğan'dan aldıkları talimatlar bu yöndedir.

Referandum dönemi söyledikleri her sözün yalan olduğu ortaya çıktı ama bunlar hiç bir şey olmamış gibi davranmaya devam etmektedir.

Zaten çoğu da gitti AKP'den aday adayı olarak kime hizmet ettiklerini göstermiş oldular... "Bağımsız Ülkücü" adını kullanıyorlar ama AKP bağımlısı duruşları ile maskelerini tamamen düşürmektedirler.

Bunlar içinde en popüler olanı da hayatını Ülkücü Harekete ihanetle geçirmiş ve Başbuğ Alparslan Türkeş'in ''Avrupa'da da ihanete uğradım. Orada da buradaki haline, buradaki davranışına aldanarak sadakatle hizmet edecektir diye yetiştirip oraya görevlendirdiğim insanların ihanetine uğradım. Bunlardan biri Serdar Çelebi. Orada gidip bölücülüğe sebep oldu işte. Ayrı dernekleri var, bir şeyleri var. Oradaki işçilerimizi kandırdılar.'' diye tarif ettiği Musa Serdar Çelebi'dir.

Musa Serdar Çelebi bunlar içinde en radikal davranışlar içinde olanıdır. Önce PKK'lı Ahmet Türk'ün evine geçmiş olsun ziyaretine gitti ve yılışarak kameralara onunla poz verdi. Daha sonra Hakkâri'de gerçekleşen "Hakkâri Durağı" paneline bölücülere kalemleri ile her zaman destek vermiş Murat Belge ve Cengiz Çandar'la birlikte katılıp dinleyicileri Kürtçe selamladı. AKP'nin Kürtçü ve bölücülere taviz veren politikalarına destek vererek uçtukça uçuyor.

Şimdi de kendi ihanetini kutsallaştırmak için gittiği yerlerde "AKP'yi ele geçirip Milliyetçi-Muhafazakâr bir yapı oluşturarak MHP'yi tasfiye etme projesini yürütüyorum" gibi cümleler kuruyormuş.

AKP tarafından kullanılırken bile AKP'yi ele geçirmekten bahsedebiliyorlar.

" Bağımsız Ülkücüler Platformu" ayak oyunları ile AKP'yi ele geçirebilir ama MHP'yi tasfiye etmeye ne kaliteleri, ne donanımları ne de yürekleri asla yetmez.

Referandum döneminde gerçek yüzleri tamamen anlaşılan sözde " Bağımsız Ülkücüler Platformu'nun" hizmet ettikleri AKP, kendilerine yakışan yer olmuştur.

AKP'yi ele geçirmekten bahseden Musa Serdar Çelebi ve sözde " Bağımsız Ülkücüler Platformu'nun" diğer bireyleri AKP'den aday olup olamayacaklarını göreceğiz.

Her türlü ihanet oyununda oynayan " Bağımsız Ülkücüler Platformu'nun" AKP'de gördüğü değer, MHP'ye saldırdıkları ölçüdedir. Menfaat için AKP bağımlısı olanlara zaten erdem ve ahlak dersi vermeye gerek yoktur.