Ahmet Kaya'nın 17. ölüm yıldönümü imiş… 

Ahmet Kaya, sanatçı kimliğiyle değil, PKK'lı kimliğiyle hayata gözlerini yummuştur. Sözde Kürdistan haritaları önünde verdiği pozlar, terör örgütü PKK'nın yurt dışında düzenlediği konserlerde "Vallahi Apo'yu özledim" şarkılarıyla coşan ve PKK'lıları coşturan birisidir.

Kim ne derse desin Ahmet Kaya bir vatan hainidir. Katil Öcalan'a ve katil sürüsü PKK'lı teröristlere methiyeler dizen birisidir.

Yıllardır birileri onu masum, demokrat ve hatta vatansever göstermeye çalışsa da, o çok açıktan PKK'lı olduğunu ilan ederek, öbür dünyaya gitmiştir.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım miting ve televizyon programlarında Ahmet Kaya'yı olduğundan farklı göstermiştir. Kemal Kılıçdaroğlu'da mezarına gidecek kadar ona sahip çıkmıştır.

Hepsi de yanlış yapmıştır. PKK'lı kimliğini bu derece de açık etmiş birinin bu derecede kutsallaştırılması tavizdir.

PKK'lı teröristlerin Ahmet Kaya'nın "Vallahi Apo'yu özledim" şarkılarıyla eylemlerine motive oldukları düşünüldüğünde, PKK'lı Ahmet Kaya'ya sahip çıkılan her eylem ve söylem şehitlerimizin ruhunu incitecektir.

Biz bu durumlardan rahatsız iken, terör örgütü PKK ile büyük mücadele verilen ve şehitlerimizin tabutlarla Anadolu'ya dağıldığı şu zamanda, TRT büyük bir ihanete imza atarak PKK'lı Ahmet Kaya seviciliği yaparak, onun ölüm yıldönümünü anıyor, onun anısına programlar yapıyor.

Milletin vergisiyle ayakta duran TRT, millete kurşun sıkan alçakları özlediğini söyleyen PKK'lı Ahmet Kaya'ya bu derecede sahip çıkarak, milletine büyük saygısızlık yapmıştır.

Bir zamanlar bölücü Şivan Perver'i bile göklere çıkarmışlardı. Şivan Perver yıllar sonra o göklere çıkarıldığı günleri "Elbette pişmanım. Oraya gittiğimde çok acayip şeylerle karşılaştım. Bende sevgi duygusu oluşmadı tam tersine biraz nefret oluştu. Benim gördüklerim beni çok üzdü. Topluma saygı sevgi yok." Şeklinde tarif etmişti…

Oysa AKP yöneticileri, Diyarbakır'daki konserde "megri megri" diye anıran Şivan Perver'i dinlerken gözlerinden yaşlar süzülüyordu.

Bu bölücüler insan bile değilken, onlara insan muamelesi yaparsanız işte böyle hançeri bir kez daha saplarlar…

MHP Lideri Devlet Bahçeli o günlerde "ŞİVAN PERVER REZİLDİR, HAİNDİR, BÖLÜCÜDÜR" demişti bir kez daha haklı çıktı. Bunun ispatı aynı zamanda Şivan Perver'in sözleridir.

Ahmet Kaya'da Şivan Perver'in yol arkadaşıdır, terörist sevicidir, bölücüdür.

AKP ve onun yönettiği kurumlar, artık bu PKK'lı sevdasını bırakmalıdır. Ahmet Kaya ve benzerlerine sahip çıkma PKK'ya tavizden başka ne doğurur ki?

TRT, "Vallahi Apo'yu özledim" diyen PKK'lı Ahmet Kaya'yı andığı dakikalarda Mersin- Mezitli'de şehidimiz Uzm. Çvş. İsmail Hakkı Doğan'ın cenaze töreni gerçekleşiyordu.

Bu şehidimize saygısızlık değil de nedir?

Bir de bizler Ahmet Kaya'nın PKK'lı kimliği üzerinden eleştiriler yaparken, onu korumak isteyenlerin "kürt düşmanlığı yapıyosunuz?" demeleri yok mu, işte bizi bu daha çok çıldırtmaktadır.

Oysa en büyük kürt düşmanı terör örgütü PKK'dır. PKK'lı Ahmet Kaya'nın özlediği teröristbaşı Öcalan'ın kürtlere yönelik hakaretlerini bu dünyada kimse yapmamıştır. PKK'nın kürtlere yaptığı zulmü başka kim yapmıştır?

Eğer PKK'lı Ahmet Kaya, teröristbaşı Öcalan'a özlem duyduysa bilin ki, o da bir kürt düşmanlığı yapmıştır. Ahmet Kaya keşke kürt kökenli bir vatandaş olarak, güzel sesiyle sanatçılık yapsaydı. Ama maalesef o, PKK'lı kimliğiyle yeri geldi Türkiye'ye "Şerefsizlerin ülkesi" hakaretinde bulunmuştu.

O yüzden artık Türkiye'de Ahmet Kaya seviciliğini bırakın. Onu sevmek PKK'yı da sevmektir.

TRT başta olmak üzere, PKK'lı Ahmet Kaya'ya kim övgüler diziyorsa Türkiye'ye iyilik yapmıyorlar. Sadece "Apo'yu özleyenleri" mutlu ediyorlar.