Tetikçi basın ülkücü harekete vız gelir

 

Bir gazetecinin talimatla Devlet Bahçeli’ye sorduğu soru düşündürücüdür.

“İstifa edecek misiniz”.

“Herhangi bir menfaat grubuna bağlanmadan, açık fikirli, dürüst, önyargılardan uzak ve kişilik haklarına saygılı olmak, gazeteciliğin olmazsa olmaz koşullarındandır. Gazetecilik mesleği ve gazetecilik sektörü (gazete, radyo, televizyon, internet gibi kitlesel yayın organları) demokratik toplumlarda anayasanın öngördüğü üç devlet gücü yanında (yasayıcı-meclis, yürütücü-hükümet, yargılayıcı-mahkemeler) dördüncü -denetleyici devlet gücü olarak anılır.”

Yukarıdaki tanım gazetecilik etiği olarak kabul görmüş genel tanımdır.

Şimdi bende soruyorum; bu gazeteciler kendilerine, kirli ilişkilerle kurulmuş, sermeyesi yolsuzluklarla birikmiş gazetelerde çalışmanın utancını yaşıyorlar mı?

Soruyorum; cumhuriyet tarihinin en büyük yolsuzluk iddialarına muhatap olan hükümetin Başbakanına “ bunca yolsuzluk iddiaları karşısında istifa edecek misiniz diye bir soru sorabilmişler midir”?

Soruyorum; yolsuzluk iddialarının muhatabı bakanlara istifa edecek misiniz diye sormuşlar mıdır?

Soruyorum; kuranı kerimle dalga geçen bakana, Müslüman mahallesinde salyangoz satmaya utanmadın mı, bu utançla mı devlet yöneteceksin? İstifa etmeyi düşünüyor musun diye sordular mı?

Soruyorum; son hak dinin, dinimiz İslam’ın tebliğ edicisi, iki cihan serveri peygamberimiz efendimizi kibirlilikle suçlayan bakana, bu ne utanmazlık, %99 u Müslüman olan bir ülkede bu lafı söylediğinden dolayı istifa edip etmeyeceği sorulmuş mudur?

Cevap veriyorum; HAYIR.

Bir havuzda toplanan paralarla oluşturulmuş, bu yüzden kendilerine havuz medyası denilen televizyon ve gazetelerde çalışan ve tetikçilik yapanlar, sizler birer günahkârsınız.

Sizler yalanın üstünü örtmekte, dürüstü kötülemektesiniz.

Sizler yaşadığımız yüzyılın en büyük ayıplarısınız.

Sizler dürüst insanlarla kavgalısınız.

Sizler kuyruklu yalan makinasısınız.

Sizler iftirada cömert, ahlakta cimrisiniz.

Sizler ülkücülerin düşmanısınız, bu yüzden ülkücüler sizi sevmez ve sevmeyecektir.

Devlet Bahçeli Türk siyasetinin, ahlak, erden ve dürüstlük temsilcisidir.

Devlet Bahçeli Türk siyasetinde, ilkenin ve birliğin temsilcisidir.

Devlet Bahçeli, Türk siyasetine ve Türk milletine hizmet etmeye devam edecek, tozu, pisi ve pisliği temizleyecektir.