MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul milletvekili Semih Yalçın EtikHaber'e özel yaptığı açıklamada "İnce’nin, ömrünü MHP ve Ülkücü düşmanlığıyla geçirdiğini bilmeyen yoktur. İnce gibi aşırı solun yetiştirdiği militan tipler; ellerinden gelse MHP’lilerin, Ülkücülerin derisini yüzer. Sonra da sırtlanların önüne atar" dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın CHP'li Muharrem İnce'nin hakaretamiz ifadelerine dair EtikHaber'e özel açıklamalarda bulundu.

Semih Yalçın'ın EtikHaber'e yaptığı açıklama şu şekilde:

Bütün Türkiye, bir süredir CHP yöneticilerinin haşin siyasi çıkışlarını ibretle takip etmektedir. Yapılan her yeni açıklama bir öncekini aratan CHP sözcülerindeki tahammülsüzlük, basiretsizlik; hezeyan boyutlarını aşmış, siyasi cinnete varmıştır.

Cumhurbaşkanlığı adaylığı açıklanan Muharrem İnce’nin savruk, bahtsız açıklamaları da bu türdendir. “Politik çapsızlık ve yetersizlik sendromu” kronik bir hâl alan İnce’nin ağzından çıkanı kulağı duymamakta; diline gelen, gönlünden geçene bile rahmet okutmaktadır.

Bu zat, daha işin başında tarzını ve üslubunu çirkinleştirmiş, çirkefleştirmiştir.

Cumhurbaşkanlığı makamına ince gelecek olan bu şahsın son marifeti, sayın genel başkanımızı hakaretamiz ifadelerle eleştirmesi olmuştur.

Muharrem İnce’nin ilk olarak MHP ve liderine saldırması sadece siyasi jargonla açıklanamaz. İnce’nin bu çıkışında; millete yabancı bir zihniyet, çarpık bir bakış açısı, sakat bir dünya görüşü sırıtmakta; üst aklın ürünü olan bir proje olduğu anlaşılmaktadır.

Rozet değiştirerek şov yapan CHP yöneticileri partilerini, Atatürk’ten sonra kutuplaşmayı ve ayrışmayı körükleyen, kendileri gibi düşünüp inanmayanları dışlayan, tutucu, softa ve yobaz bir geleneğin siyasi temsilcisi hâline getirmiştir.

Bu haliyle CHP halktan kopmuş, millî hassasiyetlerden uzaklaşmış; örf, âdet ve geleneklerimizden sıyrılmıştır.

CHP, kurdukları cümbüş ittifakıyla Türk toplumunun gerçeklerinden ve sosyal dinamiklerden bihaber bir siyasi oluşuma dönüşmüştür.

İnce, sırtındaki zembereği kurulur kurulmaz MHP tabanına dönük cilalı söylemleriyle gerçek niyetini sakladığını sanmamalıdır. İnce’nin, ömrünü MHP ve Ülkücü düşmanlığıyla geçirdiğini bilmeyen yoktur. İnce gibi aşırı solun yetiştirdiği militan tipler; ellerinden gelse MHP’lilerin, Ülkücülerin derisini yüzer. Sonra da sırtlanların önüne atar.

Biz Muharrem İnce’nin de Emin Çölaşan’ın da cemaziyülevvelini iyi biliriz.

İnce ve Çölaşan, şimdi kur yapıp tavlamaya çalıştığı Ülkücülere geçmişte en şeni iftiralarla saldırmış birer siyaset bezirgânlarıdır.

CHP yanına aldığı aveneleriyle birlikte kurduğu darbe ittifakıyla FETÖ sevici ve Kandil sevdalısı politikalarını devam ettirmektedir. Cumhuriyet’i kuran CHP bu haliyle, kurucu değerlerden hızla uzaklaşarak “Cumhuriyet düşmanlarının ini” hâline gelmiştir.

Takke düşmüş, bir kere daha kel görünmüş FETÖ muhipleri ittifakı ortaya çıkmıştır.

Hiçbir siyasi çamaşır, hiçbir kamuflaj; bu çirkinliği, bu çirkefliği, bu ayıbı örtemez.