MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin eli kanlı terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı HDP’nin kapatılması yönünde yaptığı çağrının ardından, MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül’de HDP’yi PKK’nın uluslararası uyuşturucu ticareti üzerinden vurdu. 
TBMM Genel Kurulu’nda konuşan Bülbül, terör örgütü PKK ile KCK ve PYD yapılanmalarının Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da köylülere zorla kenevir ektirip, komisyon aldığını ve bölge insanını uyuşturucu ticaretine alet ettiğini kaydetti. 
Mecliste HDP Grubunu hedef alan Bülbül, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: 

PKK terör örgütünün aslında bir narko terör örgütü olduğunu burada bir defa daha ifade etmek gerekiyor. 

ABD’YE GÖRE DE “UYUŞTURCU KAÇAKÇISI”

ABD’nin kaçakçılık yapan örgütler listesinde, PKK'nın, PYD'nin yine bulunmuş olduğunun tekrar burada altını çizmek gerekiyor. Aynı şekilde, PKK üst düzey yöneticilerinin "özel olarak belirlenmiş uyuşturucu kaçakçısı" olarak ABD Hazine Bakanlığı tarafından tespit edildiğini ifade etmek gerekiyor.

ALMANYA’DA ÇOCUKLARI KULLANIYORLAR

Yine, Almanya'da Der Spiegel dergisinin yayınladığı bir yazıda, 8-12 yaşları arasında olan çocuklara PKK tarafından sokaklarda uyuşturucu sattırıldığını ve buralardan komisyon alındığını ifade ettiğini yani sadece çocukları dağa çıkarıp terörist yapmak değil, çocukları burada uyuşturucu ticaretinde kullandığını ifade etmemiz gerekiyor.

UYUŞTURUCU OLMAZSA AYAKTA KALAMAZ

Şemdin Sakık'ın ifadesinde, bölücü başına atfen söylediği ‘eğer narkotik gelirleri, uyuşturucu geliri olmazsa terör örgütünün ayakta kalamayacağına dair’ itirafını burada yine not etmek gerekiyor.

DEVLETİMİZ MÜCADELEYE DEVAM EDECEK

Yine en son, PKK, KCK, PYD'nin Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da vatandaşlara zorla kenevir ektirdiğini ve bundan üretilen esrardan komisyon aldığını, köylüleri ve bölge insanını bu vesileyle suça iştirak ettirdiğini ve zulmettiğini ifade eden 2020 Yılı Türkiye Uyuşturucu Raporu son derece açıktır. Buradan da yaklaşık 500 milyon dolar civarında gelir elde ettiği ifade edilmektedir. Bölge insanını uyuşturucuya ve uyuşturucu ticaretine alet eden PKK, KCK, PYD'nin uluslararası narko terör faaliyetleri aslında sadece Kürt kardeşlerimize değil, insanlığa karşı işlenen suçlardır. Tabii, buradan, bütün bu anlattıklarımdan dolayı devleti sistematik olarak suçlayan bir parti grubunun kalkıp da PKK, KCK, PYD'nin yapmış olduğu bu faaliyetleri kınamasını biz tabii ki beklemiyoruz; Onlar, onları kutsamaya devam etsinler, Türkiye Cumhuriyeti devleti de onlarla mücadele etmeye devam edecek.