Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, resmî Twitter hesabı üzerinden CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na sert tepki gösterdi.

MHP Genel Sekreteri Büyükataman'ın açıklamaları şu şekilde;

''Terör örgütü YPG üniformasıyla öldürülen teröristin tabutu başındaki fotoğrafını faili reddetmezken; Kılıçdaroğlu, bunun fotomontaj olduğunu söyleyerek Türk milletinin gözünün içine baka baka yalan söylemekte, laf kalabalığı ile konuyu başka mecralara çekerek geçiştirmektedir.

Gazi Meclis’imizde bir başka YPG’li teröristi, şovunun bir parçası hâline getiren de aynı CHP’nin bir başka Genel Başkan Yardımcısı idi. Gerçi, Genel Başkanları “YPG, terör örgütü değil; vatanını, halkını savunan bir örgüttür.” derse cemaati ne yapmaz?

“Hiçbir siyasetçi, hiçbir teröristin cenazesine gitmemelidir.” diyerek ilkeler belirleyen Kılıçdaroğlu, boşluğa konuşmakta; sesinin yankısına kendi dahi kulak vermemektedir. Ya da Kılıçdaroğlu, bunları terör örgütü olarak görmemektedir.

Kuruluş ilkelerinden tamamen uzaklaştırılıp şer odaklarının ve terör örgütlerinin beslemesi hâline dönüştürülen CHP’nin Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun; partisini getirdiği bu rezil durum münasebetiyle düne, bugüne ve yarına vereceği bir hesap olmalıdır, olacaktır...''