MHP’nin Kütahya Milletvekili Adayı Ahmet Erbaş’ın Kütahya sevdasını anlattığı klip ilgi odağı oldu.

Kütahya’nın sevilen ismi Ahmet Erbaş, her fırsatta Kütahya’ya ve Kütahyalılara olan sevgisini dile getiriyor. Erbaş ayrıca klibin işitme engelliler versiyonunu da çekti.

Yıllarca bürokraside önemli görevlerde bulunan Ahmet Erbaş bu dönem MHP Kütahya Milletvekili adayı olarak Kütahya siyasetine önemli bir renk ve heyecan kattı.

Erbaş’ın seçim dönemine ilişkin hazırlattığı ve Kütahya’ya olan sevdasını bir kez daha dile getirdiği son klibi ise sadece Kütahyalıların değil ülkemizin dört bir yanından birçok vatandaşımızın beğenisi kazandı.

Ahmet Erbaş Kimdir:

Ankara Üniversitesi Dil, Tarih, Coğrafya Fakültesi Mezunu olan Ahmet Erbaş, Başbakanlık, Ulaştırma Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı’da önemli üst düzey bürokratik görevlerde bulundu.

Ahmet Erbaş, önceki dönemlerde TBMM’de Milletvekili Danışmanlığı ve Divan Danışmanlığı görevlerini de üstlendi.

Ahmet Erbaş özel sektörde Bursa’da faaliyet gösteren B.M.C. ve C.M.C. üretimi yapan İDAY Kimya, Dokuzonbeş A.Ş. ve Tülsan Ltd. Şti.’nin yönetim kurulu üyesidir.

Ahmet Erbaş, KKTC’de faaliyet gösteren Akdeniz Karpaz Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkan Vekilidir.

Sporla da yakın ilgisi bulunan Erbaş, önceki dönemlerde Tekvando, Bowling ve Dart Federasyonlarında Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı.

İşte Ahmet Erbaş’ın Kütahya sevdasını anlattığı o klip: