Sessizlik erdemi

 

TBMM bütçe görüşmelerindeki ''Kürdistan'' rezaleti karşısında Milliyetçi Hareket Partisinin ortaya koymuş olduğu siyaset ve gösterdiği tavır, milleti ve devleti adına doğruları konuşan insanların yerinin bir kere daha MHP olduğunu göstermiştir.

Genel başkanımızın bütçe görüşmelerinde konuşma yapmayarak ortaya koyduğu protesto ''sessizliğindeki ses'' haddini aşanların haddini sınırlamış, küstahlığın önünde set olmuştur.

Türk Milliyetçilerinin lideri, bilgeliğini bir kere daha göstermiş, demokrasinin renklerinden faydalanmak isteyenlere, demokrasinin koyu tonlarını hatırlatmıştır.

Varlığının arkasında Allah olan, inancı ve ülküdaşlarının sadakati olan Devlet Bahçeli, bulunduğu yere gelirken, ne ABD den talimat almış, ne bir siyasi operasyonun gölgesinde kalmış, nede silahlı bir örgütün emriyle var olmuştur.

O Türk milliyetçilerinin lideridir, sessizliğinde yedi bin yıllık tarih gizlidir, sessizliğine Ülküdaşlarının sesi gizlidir.

Siyasi iktidarın aymazlığından, tavizlerinden ve ortak projelerinden şımaran terör uzantılarının, Türk Milliyetçilerinin bu sessiz çığlığını kulaklarını sağır edecek kadar yüksek perdeden duymaları menfaatlerinedir.

Bu sessizlik iktidar partisine bir yanlışa ortak olma uyarısıdır ve bu uyarının gücü Türkün tarihinde gizlidir.

Türk milletinin bin yıllık kardeşliğine gölge düşürenler biliniz ki, ülkücü hareket Kürtçe konuşan kardeşlerimizi ABD yede İsrail'de, AB yede satmanıza izin vermeyecektir.

Türk Milletini 36 parçaya bölenler biliniz ki, Milliyetçi Hareket bu Milleti böldürtmeyecek, bu devleti sahipsiz bırakmayacaktır.

TBMM de gevezeliklerinde güç arayanlar, Türkün sessizliğindeki gücün büyüklüğünü idrak etmiş olmanız, aklınıza müracaat etmiş olmanızdandır.

Siz siz olun Türkün sesindeki gücü asla merak etmeyin.