Seçim sonuçları ve ülküdaşlarıma teşekkürler;

 

Demek ki seçimin ruhu değişmiyor.

Çocukluk yıllarımda büyüklerimden Adalet Partisi Ve CHP nin seçim hilelerini duyardım.

Gençliğimde hile devam ederken hilecinin ismi değişmiş ve ANAP olmuştu.

Hile teknolojinin ve gücün arkasında kendisine sığınacak yeni bir liman bulmuş, AKP de varlığını sürdürmeye devem etmiştir.

Yukarıda isimleri geçen partiler teşkilatları ve insan kaynakları açısından partilerinin taşıdıkları değere inanmadıkları için, emek ve gayret yerine hile yöntemine hep başvurmuşlardır.

Milliyetçi Hareket Partisi ve değerli mensupları Ülküdaşlarımız, akıl ve ruhlarında hileye yer vermeyen insanlar oldukları içindir ki, her zaman ve her seçimde çalışmayı ter dökmeyi tercih etmiş, milletin, memleketin, demokrasinin gönüllü neferleri olmuşlardır.

Geride bıraktığımız cumhurbaşkanlığı seçimlerinde sadece adaylar değil partiler ve partililerde oylanmıştır.

Liderinin verdiği söze sadık kalan Ülküdaşlarımız, her türlü baskı şantaj ve tehdide rağmen oyuna, sandığına ve geleceğine sahip çıkmıştır.

Sadece seçimden seçime ortaya çıkan, isimlerinin önünde "eski" ibaresi bulunan "banknot" ülkücülerine bu seçimde de rağbet edilmemiş, ülkücü milliyetçi hareket, hilesiz hurdasız bir şekilde alın terini memleketi için bir daha dökmüştür.

Şehirlere, bölgelere ve oylamaya katılım oranlarına baktığımızda, Milliyetçi Hareket Partisi ve mensupları liderini mahcup etmemiş ve kendilerinden bekleneni fazlasıyla yerine getirmiştir.

Ülkemizin geleceği için kurulan çatıya ve çatıyı oluşturan liderlerine inancını ilk günden, sandık gününe kadar taze tutan büyük Ülkü ailesinin bütün fertlerine teşekkürler. Bu seçimin galibi sizlersiniz.