Olmadı usta inandıramadın!

Önce, “Öcalan’la görüşen şerefsizdir” sonra “İmralı’ya MİT Müsteşarımı gönderdim” dedin olmadı inandıramadın usta.

*

Önce, “ben olsam asardım” dediğin bebek katili Öcalan’ın sonra “Nevruzda mektubunu okuttun” olmadı inandıramadın usta.

*

Önce, “Tek vatan, Tek Millet, Tek Bayrak” sonra “Diyarbakır’da Barzani ile Kürdistan” dedin olmadı inandıramadın usta.

*

Önce “Yaptırdığımız anketlerde milletimiz Öcalan için idam kararı yeniden getirilsin istiyor dedin” sonra “Ev hapsi mesajı verdin” olmadı inandıramadın usta.

*

Önce “Çözüm için PKK silah bırakıp yurt dışına çıkacak” sonra “Sadece kadın ve çocuklar çıktı, silah bırakılmadı” dedin olmadı inandıramadın usta.

*

Önce “Memleket yolgeçen hanı değildir” dedin, sonra PKK’nın “yol kapatması, hendek kazması, haraç toplaması ve kontrol yapmasına engel olmadın” olmadı inandıramadın usta.

*

Önce, “Ergenekon’un savcısıyım, Türkiye bağırsaklarını temizliyor” sonra “Kumpas kuruldu, tahliye olanlardan teşekkür bekliyorum” dedin olmadı inandıramadın usta.

*

Önce, “Kitap da bomba gibidir” sonra “Kitap hazırlığı yaptı diye insanlar mahkûm edildi” dedin olmadı inandıramadın usta.

*

Önce “Ayağa kalkmadı cezasını çeksin” sonra “Darbe mücadelesi adıyla masumlar hapse atıldı” dedin olmadı inandıramadın usta.

*

Önce, “Türklük, milliyetçilik, Mehmet Akif Ersoy ne varsa sahiplenip” sonra “İstiklal Marşı okunurken ayağa kalkmayan bakanlarına ses çıkartmadı” olmadı inandıramadın usta.

*

Önce “Anadolu’nun dört bir yanından sel gibi akan insanların göndere çektiği Türk Bayrağını seçim reklamı yaptın” sonra “Askeri garnizondan Türk Bayrağını indiren bir çapulcuyu bulamadın” olmadı inandıramadın usta.

*

Önce, “Yoksulluk, yolsuzluk ve yasakları bitireceğim” sonra “Ayakkabı kutuları, para kasaları, milyon dolarlık saatler, sıfırlanan paralar ve para sayma makinalarına paralel” dedin olmadı inandıramadın usta.

*

Önce “Hocam gurbette hasret çekiyor, artık aramızda görmek isteriz” sonra “Hain, haşhaşi, çete lideri, ananascı, inlerine girerim, pensilvanyacı, kandırıkçı” dedin olmadı inandıramadın usta.

*

Önce “Özel hayata karışmayız” sonra “iki ayyaş, çapulcu, aynı evde yaşayan kadınlar ve erkekler meselesi vs.” dedin olmadı inandıramadın usta.

*

Önce “Ortadoğu fatihi, stratejik derinlik, değerli yalnızlık, kazan kazan politikasından” sonra “Başkonsolosluğu rehin alınan, itibarı sıfırlanmış dış politikaya geldik” olmadı inandıramadın usta.

*

TC tabelaları indirildi…

Resmi bayramlar kaldırıldı…

Andımız okullardan silindi…

Millet Türk - Kürt, Laz - Çerkez, Alevi – Sünni diye ayrıştırıldı…

Olmadı inandıramadın usta.

*

Sayabildiklerim sadece hatırladıklarımdan birkaçı.

Söyle usta bazen aynı gün içinde,

Birbirine zıt ayrı ayrı laflar ediyorsun,

Biz hangi ustaya inanalım.