Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, CHP'nin Korkuteli'nde aday sürecinde yaşanan olaylara dikkat çekerek "Korkuteli bu ihanete cevabını 31 Mart'ta sandıkta verecek" dedi.

Korkuteli’nde aday bulamayınca MHP’nin aday yapmadığından medet uzmanların daha sonra bin bir türlü ali cengiz oyunu sahnelediklerine dikkat çeken MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan "Korkutelili de bunu yiyecek, öyle mi? Yer mi Korkuteli’nin asil evlatları bunu yer mi? DEM’den öğrendiğiniz eşbaşkanlık Korkuteli’nde tutmaz, burası Korkuteli buradan çıkış yok yok yok" diye konuştu.

Korkuteli

Cumhur İttifakı MHP Korkuteli Belediye Başkan Adayı Sadık Önal ve Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü'nün de iftar programinda Korkutelilere seslenen MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan konuşmasında şunları söyledi:

"Korkuteli Üç Hilal’e, bizde Korkuteli’ne sevdalıyız sevdalıyız"

"Selam olsun Horasandan gelip buraları yurt edinen Yaren Dedeye, Kureşy ve Kurt Babalara, selam olsun pehlivanlar diyarına, selam olsun ismini Korkut Beyden alan Korkuteli’nin yiğit evlatlarına.

Bu akşam sizlerle bereketlenen bu gönül soframıza hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz.

Bilirsiniz ki Korkuteli’nin yeri bende bir başkadır, çünkü Korkuteli Üç Hilal’e, bizde Korkuteli’ne sevdalıyız.

Ne demiş, Abdurrahim Karakoç;

"Beden ölür, çürür, cana bakın siz.

Kim kiminle yürür, ona bakın siz.

Bırakın dönsün dönme dolaplar.

Haktan hakikatten yana bakın siz."

Kim kiminle yürüyor, kimler hangi dolapları çeviriyor, Korkuteli’nin yiğit evlatlarının bunu görmediğini mi zannediyorsunuz. İhanetleri ayan beyan ortada Birileri kafalarını kuma gömseler de ihanetleri ayan beyan ortadadır.

Korkuteli bu ihanete cevabını 31 Martta verecek midir? Elbette verecektir.  

Türkiye düşmanları ile Kent İttifakı adı altında kol kola girip DEM’lendiniz. Atatürk’ün kurduğu CHP’yi, hemşehrimiz Deniz Baykal’ın CHP’sini ne hale getirdiniz, ne hale! dönüp bir bakın hele.

Korkuteli 2

BİN BİR TÜRLÜ ALİ CENGİZ OYUNU

Korkuteli’nde aday bulamayıp MHP’nin aday yapmadığından medet umacaksınız, sicilinden dolayı aday olamayınca, ilçe başkanınızı bin bir türlü ali cengiz oyunu ile geri çektirip mağdur edebiyatı ile eşini aday yapacaksın ve Korkutelili de bunu yiyecek, öyle mi?

YER Mİ KORKUTELİ’NİN ASİL EVLATLARI BUNU YER Mİ?

DEM’den öğrendiğiniz eşbaşkanlık Korkuteli’nde tutmaz, burası Korkuteli buradan çıkış yok yok yok. Sizin bu senaryonuz ancak filimler de olur filimler de. Korkuteli filim çevirme yeri değil, koç yiğitlerin er meydanıdır. İşte koç yiğitler de burada.

Korkuteli’nin sadık evladı, Antalya’nın Hakan’ı burada ve sizlerin gönüllerinde. 31 Martta Korkuteli’nin yiğit evlatları, öyle bir gol atacak ki, kaleci ile birlikte topu filelere gönderecek, Kurtarıcıda gelse kurtaramayacak. Rekor gelecek rekor…

KORKUTELİ VE ANTALYA’NIN ALTIN ÇAĞINA VAR MISINIZ?

Kıymetli Korkutelili hemşehrilerim, 31 Mart akşamı Korkuteli’nde güzel insan Sadık Önal kardeşimizi ve Antalya’da Hakan Tütüncü kardeşimizi seçecek misiniz? Korkuteli’miz ve Antalya’nın altın anahtarını iki Türkiye sevdalısı Genel Başkanımız Sn. Devlet Bahçeli Bey’e ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a vermeye ve Antalya’nın altın çağını başlatmaya var mısınız? 

Hay Allah’ınıza kurban sizin…. Sağolun var olun Allaha emanet olun.

Ne Mutlu Türk’üm Diyene."