tyle="background-color: transparent;">Milliyetçi Hareket Partisi, kadim değerler bütünü üzerine kurulu siyaset anlayışıyla bugünün Türkiyesinde büyük bir iş yapmakta, değerler mezarlığına dönüştürmek istenen ülkemizde ulvi bir görev icra etmektedir.

Milliyetçi Hareket, erdemlerin anlamsızlaştırıldığı, bireyselliğin, menfaatperestliğin, nemelazımcılığın, vurdumduymazlığın alışkanlık haline geldiği bir ortamda, ülkesi ve milleti adına endişe taşıyan, ben demeyip biz diyenlerin, arkasını dönüp gitmeyenlerin, banane demeyenlerin sahiplendiği bir hareket olarak Türk siyasetini yeğene umut kapısı ve yuvasıdır.
Çıkarsız, beklentisiz, samimi bir mücadele görmek isteyenlerin yüzlerini bu tarafa çevirmeleri yeterli olacaktır.

Güçlüye, zalime baş eğmeyen, haksızlığa diz çökmeyen, yılmayan, vazgeçmeyen, direnen bir mücadele hareketi görmek isterseniz, bu tarafa bakacaksınız.

Çağların birbirinin omzuna yükleyerek getirdiği Türk tarihinin hatıraları üzerine yeni sayfalarda, yeni destanlar yazmak isterseniz, burada yerinizi alacaksınız.
Sadece medeniyetlerin beşiği olan topraklarımız, Anadolu'muz ve Trakya'mız için değil, tüm dünyada bir duyarlılık, hassasiyet istiyoruz, sadece kendimiz için değil, "tüm insanlık adına endişe duyan ve sorunlara çözüm arayan bir yerde olacağım" diyorsanız, burada buluşacaksınız.

Doğru yer 3 hilalin altıdır.

Burada şanla, şerefle örülmüş bir mazi, her zerresinde alın teri, samimiyet, emek ve asalet vardır.

Milliyetçi Hareket; anaların duası, babaların nasırlı elleri ve ülkü çocukların çakmak çakmak gözlerindeki umutla sürdürülen bir mücadeledir.

İman, ahlak, fazilet üç hilaldir.

Din, devlet ve millet üç hilaldir.

Millet devletle, devlet adaletle güzeldir, bu güzellik Milliyetçi fikir sisteminin temelidir.

Kendilerini diktatör, yıkılmaz görenlere her dönemde cesur bir pozdur Milliyetçi Hareket.

Tüm insani değerlerler, üç hilalli Milliyetçi hareketin savunmaktan vazgeçmeyeceği değerler bütünü içerisindedir.
Ahlak ve inancı milli bir fikir sistemi içerisinde yoğurup, 46 senedir milli ve manevi değerler ışığında mücadele eden Milliyetçi Hareket, 21 mart cumartesi 11. Olağan Kurultayını gerçekleştirecek.

Elbetteki 21 mart olması tesadüf değil.

Yukarıda saydığım tüm ulvi değerleri ve mücadelesi ile Milliyetçi hareket yüreklerde yakacağı iktidar ateşi ile bu kurultaydan iktidara yürüyecek.

Bahar en çok tazelenme, yenilenme demektir.

Türkiyenin 13 yıllık iktidarının çürümüşlüğü üzerine yeni bir başlangıç yapmak için 21 mart Nevruz Bayramı çok güzel bir tarih bence, sizde böyle düşünüyorsanız, Ankarada üç hilalli bayrakların altında buluşalım.

Savaş Çolak/ORTADOĞU