Bu film adı altında yayınlandığı söylenen düzmece, tahrik ettirme amaçlı ve internet ortamı kullanılarak yine kendi kontrol ettikleri siyasal İslam, İslamcı ve kimler tarafından yönetildiklerini ve yönlendirildiklerini bilmeyen İslam'dan uzak Müslümanlar topluluğunu gösteri ve ayaklanmalara sevk edenler her zaman aynı taktiklere başvuruyorlar.

İslam Peygamberine hakaret taşıdığını ileri sürdükleri filmi hazırlayıp yayına koyanlarla A9 TV'de Harun Yahya Mahlasıyla yayın yapanlar aynı değil mi? Harun Yahya mahlasıyla ve Adnan Oktar olarak yıllardır İslam Peygamberine hakaret edilmiyor mu? Harun Yahya her kim ise İslam Peygamberi'nin Mührünü yayınlarında kullanma iznini kimden almış..Harun Yahya ya da Adnan Oktar'ın İslam Peygamberini kullanmaya kalkması, İslam Peygamberine hakaret değil midir?Bir yandan İslam Peygamberi'nin Mührünü yayınlarında kullanıyor, öbür yandan A9 TV yayınlarında İslami sohbet yalanlarıyla karşısına aldığı yarı çıplak, frapan dekolte kızlarıyla sulu geyik muhabbetleri yaparken, küfürlü şarkılar ve müzikler eşliğinde danslar, oyunlar ve ekranlardan geçirtilen yarı çıplak kızlarla o bahsedilen flimden daha fazla İslam'a ,Peygamberine ve Müslümanlara hakaret etmiş olmuyor mu.?

Gülen ile barışmışta artık Cübbeli de serbest kalabilirmiş..Gülen serbest kalabilmiş mi de Cübbeli serbest kalsa ne olurmuş.

Alay edilen, dalga geçilen, küçük düşürülen, yönetilen, gaz verilen ve soyulan hep Müslümanlar değil mi? Libya'da, Tunus'ta, Mısır'da, Afganistan'da, Pakistan'da ve diğer bir çok belde de Müslümanların film gerekçesiyle ayaklandığı ve iyi yönetilip yönlendirildiği görülürken bir çelişki de bütün İslamcıları yönetenlerin Türkiye'de nedense bu filmi gerekçe gösterip İHH'cıları, Milli Görüşçüleri, Zalimler için toplanan mitingçileri bu sefer ne meydanlara ne de Beyazıt Meydanına bir Cuma sonrası çıkartmıyorlar.

Diğer İslam beldelerinde halk bu filme tepki olarak kendiliğinden mi ayaklanmışlardı yoksa Türkiye'de yaşayan İslamcılar bu filmi çok mu beğenmişlerdi de kendiliğinden mi basit cılız bir infial göstermemişlerdi.

Türkiye'de ki İslamcılar A9 Cemaatinin müridi mi olmuşlardı..Bilgin Uzuner'in Adnan Oktar hayranlığını savunma gerekçesiyle ortaya koyarken Adnan Oktar'ın A9 TV' deki danslarını, göbek atmalarını ve kızlarını çok beğenmiş olabilir mi acaba.

Bakarsınız Adnan Oktar kızlarıyla beraber bahsi geçen o filmi de yayınlar A9 unda 9'undan sonra.

Doğalgaza, elektriğe zam kapıdaymış, her şeye yine zam gelecekmiş, Bütçe açık vermişmiş. ha sahi bu bütçe kimin bütçesiymiş, açık vermeyen bütçeye bütçe mi denirmiş.

ABD savunma bakanı, ABD Genelkurmay başkanı, ABD CİA başkanı artık günü birlik Türkiye'ye geliyorlarmış. Eeee tam da İncir Mevsimi, İncirlikte incir yiyip, incir ağaçları dibinde dinlenen PKK'lıları ziyaret mi ediyorlarmış. Bu adamlara yazık..Taşıyın Pentagonu, CİA'yı, Temsilciler Meclisi Senatoyu ABD den Türkiye 'ye ve Madonna'ya, Joli'ye de verin bir kaç gecekondu Ağaoğlu'ndan hemen ekonomiyi düzeltsin ve garibanlarda gel git ten kurtulsun.

Onlar bütün İslam alemini ve Müslümanları ellerine geçirip kontrol altına almasalardı ve İslamcılık maskesini Sabetay Sevi'den sonra çok güzel kullanıp, İslamcılığı bu kadar siyasallaştırmasalardı bu şekilde İslam'a ve Müslümanlara hakaret edebilmeyi göze alabilirler miydi ve Müslümanları bu kadar rahat yönetip, sömürebilirler miydi?

Bütçe açığıymış..Bütçe diye toplanan paraları yiyenler kimler? Bütçeyi işçiye, memura ve emekliye mi yediriyorlar. Emekliler kaç para veriyorlar da muayene parası, ilaç parası, reçete parası diye para kesmeye devam ediyorlar.

Bütçe açığı bahane daha da sömürmek için zamlar şahane.

A9 da Harun Yahya, Adnan Oktar her gün İslam'a, Müslümanlara ve İslam Peygamberine hakaret ediyor, ondan sonra bir film yapmışlarda İslam Peygamberine hakaret etmişler, ayaklanma varmış, ABD gönderdiği askerlerle bu ayaklanmalara müdahale edebilirmiş.

Kopacak çok yakında kopacak, gidişat açıkça gösteriyor, hesap edemedikleri yerden kopacak. Kontrol edemedikleri gidişatı kontrol etmeye çalıştıkça şimdi kendileri de sürükleniyorlar.

Para ve Gücün Patronları Satanist Paganist şeytanın köleleri girdikleri Yahudi, Hıristiyan ve şimdilerde ki İslamcı Müslüman kılığıyla, kendilerini tamamen açığa koyacak süreçte hızla yol alıyorlar. Kendilerine o kadar çok güveniyorlar ki, yalanlarıyla inandırdıklarına kendileri de öylesine inanmışlar ki, gücün sadece kendilerinde olduğunu sanarak, sınırsızca kendi güçlerini ortaya koymaya çalışırken, güçsüzlüklerini gizleyemez hale geliyorlar.

Çok az kaldı.

Mustafa FAZLIOĞLU
[email protected]

***

Sizde bu bölümde yazmak isterseniz sitemizin ilkelerine ters düşmeyen yazılarınızı [email protected] mail adresine gönderin sizin adınızla yayınlayalım.

Not: Yazılarınızda isminizi ve kullanılacak mail adresinizi yazmayı unutmayınız.