ESKİŞEHİR’de iki grup arasında çıkan kavgada 16 yaşındaki Osman Uygurlu bıçaklanarak öldürüldü, kuzeni Davud Uygurlu ise ağır yaralandı.

Olay, dün saat 23.00 sıralarında Büyükdere Mahallesi’nde meydana geldi. İki grup arasında küfürleşme nedeniyle tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda Osman Uygurlu ve kuzeni 18 yaşındaki Davud Uygurlu bıçakla yaralandı. Ağır yaralanan Osman Uygurlu ile kuzeni Davud Uygurlu ihbar üzerine sevk edilen ambulansla Eskişehir Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken olaya karıştığı belirtilen K.O. (17), R.A. (17), Y.A. (18), A.U. (15) ve K.Y. (14) kaçtı. Vücudunun çeşitli yerlerinden aldığı bıçak darbeleri sonucu ağır yaralanan Osman Uygurlu hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kuzeni Davud Uygurlu’nun ise hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. Uygurlu’nun yakınları Davud ile Osman’ın kuzen olmasına rağmen kardeş gibi büyüdüklerini belirterek, Davud Uygurlu’nun bir süre önce bir sosyal paylaşım sitesindeki hesabından kuzeni Osman Uygurlu ile çekildiği fotoğrafa ‘Kardeş demek basit bir kelime değil bizde kardeş demek uğruna ölmek demek…’ yazılı paylaşımda bulunduğunu söyledi.

Emniyet güçleri K.O., R.A., Y.A., A.U. ve K.Y.’yi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.