Yazımın başlığı olarak koyduğum bu alçak cümle (dinihaberler.com) isimli bir haber sitesine ait… 

Akşehirli Şehit Jandarma Özel Harekât Uzman Çavuş Selçuk Özer'in şehit cenazesi töreninde Ülkücülerin şehide sahip çıkması önce Konya İl Müftüsü Ali Akpınar'ı ve onun tetikçiliğini yapan bu haber sitesinin dengesini bozmuştur. Dengeleri bozulurken hep dinden çıkacak noktaya gelmişler, hem de Ülkücülere bu alçak iftirayı atabilmişlerdir.

Ülkücülerin "Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez" sloganı atması ve şehide sahip çıkan duruş sergilemesi hem müftünün, hem onun tetikçi sayfasının gerçek yüzünü bir kez daha ortaya çıkarmıştır.

Kaldı ki, Şehit Jandarma Özel Harekât Uzman Çavuş Selçuk Özer'de bir Ülkücüdür.

İslam dini adına ahkâm kesen Konya İl Müftüsü Ali Akpınar'ın tetikçiliğini yapan bu haber sitesinin İslam dininin ölçülerinden de bihaber olduğu anlaşılmaktadır.

Peygamber efendimizin "Her kim bir adama: Ey kafir veya Allah'ın düşmanı der de o adam dediği gibi değilse, o sözler bunları söyleyene döner." (Müslim, İman, 112) 

"Hiç kimse, başka bir kişiye fasık (yoldan çıkmış sapmış) diye söz atamaz, kafir diyemez. Eğer fasık dediği kimse fasık, kafir dediği kimse de kafir değilse, bu sıfatlar muhakkak onları söyleyen kimseye döner." (Buhari,Edeb,44)

"Bir kimse din kardeşine kafir derse, bu söz ikisinden birine döner." (Buhari, Edeb, 73/Müslim, İman, 111) 

Şeklindeki Hadis-i Şerif'leri ortada iken  "Ezan dinmez, bayrak inmez" anlayışıyla geçmişten beri şehit olan ve şehit vermeye devam eden Ülkücü Harekete "Dinsiz" ifadesi şerefsizlik değil de nedir? 

Ülkücülere "Dinsiz" diyebilen bu Konya İl Müftüsü Ali Akpınar'ın tetikçiliğini yapan (dinihaberler.com) isimli haber sayfası geçmişte de PKK'ya yapılan güzellikler için  "Çözüm Süreci ilk meyvelerini hızlı veriyor!" başlıkları atıp, hükümetin PKK'nın siyasi uzantısı HDP ile yaptığı toplantıları kutsallaştırıyordu. Yani anlayacağınız derdi şehitler değil. Bunlar dünde şehitlerin katillerine methiyeler dizen atmosferi övüyordu. Ülkücüler o gün ne dediyse bugün her konuda haklı çıkmanın gururunu yaşamaktadır. Ülkücüler dünde, bugünde şehitlere sahip çıkmaktadır. Şehitlerin acısını dün nasıl yüreğinde hissettiyse, bugünde o acıları hissederek yine şehitlerine sahip çıkmaktadır. Ama bu sözde müftüler ve tetikçilerine yarın bir talimat gelse "Teröristbaşı Öcalan'a" sahip çıkarlar. PKK açılımı yapıldığı günlerde bunların neler yaptıkları ortadadır.

O yüzden hiçbir alçağın, şerefsizin Ülkücülere "Dinsiz" demek hakkı ve haddi değildir.

O yüzden Diyanet önce İslam dinini bilenleri Müftü yapmalı ve onun tetikçiliğini yapanları susturmalıdır.

Eğer Ülkücülere "Dinsiz" deniyorsa bilin ki, kıyamet yaklaştı demektir.