Devlet Kurmak, Devlet Olmak, Devlet İdare Etmek;

Bu işi Ruslar nasıl yapmış, Çinliler nasıl yapmış, Roma, Bizans nasıl yapmış, onların tarihini incelemek lazım, Türkler nasıl yapmış, bilmek lazım.

Dinlerin milletler ve devletler üzerindeki etkisi, sosyal hayattaki kurgusu nasıldır, öğrenmek lazım.

Geçmişten geleceğe bu bilgiler ışığında yürümek ve yürütmek lazım.

Ey Türk beyleri, milletim, işitin! Yukarıda gök çökmedikçe aşağıda yer delinmedikçe, Türk ulusu senin ülkeni kim alabilir? Töreni kim bozabilir?

''Bilge Kağan''

Dün devlet bu aşkla yönetildi, bugün bir idare zafiyeti olsa dahi millet zafiyeti yoktur. Türk milleti gelecekten endişe etmemektedir.

Türk; yıldırımdır, kasırgadır, dünyayı aydınlatan güneştir. 'Atatürk''

Dün Türk böyle tarif edildi, bu gün Türkün değerlerini, ismini, milliyetçiliğini siyasete feda edenler, ayaklar altına alanlar bilmelidir ki Türkün ayak izleri Dünyanın her yerindedir, o ayaklar onları da ezecektir.

Onlara Allah Türk adını verdi ve onları yeryüzüne hâkim kıldı 'Kaşgarlı Mahmut'

Dün kendi insanına ilahi bir aşkla inanan bilim adamları gölgesinde var olan bir devlet, bu gün kendi milletini küçümseyen bilim adamlarının gölgesinde bir devlet, ''Türk diye bir ırk yoktur'' diyecek kadar basitleşmiş bilim adamları ve onları alkışlayan, kollayan bir iktidar.

Benden eyerimi isteyin vereyim, atımı isteyin vereyim, çadırımı isteyin vereyim fakat vatanımdan hiç kimse bir karış toprak istemesin, vermem. 'Mete Han''

Dün vatan toprağını namusundan üstün gören devlet adamları ve vatan toprağına sadakatin en üst noktası, bu gün ise; yabancılara 116.853 kişiye, 124.475 adet taşınmaza ait toplam 87.327.250-m2 arazi satışı gerçekleşmiştir.

Şimdi insanın bu hükümete sorası geliyor; siz hangi millettensiniz?

Yüce dinimiz, son ve hak din İslam Hak Teâlâ'dan inen bir kitaba, sevgilimiz efendimiz bir Peygambere sahiptir.

Kanunları kuralları ve emirleri vardır, şirk koşulmaz, Allah tektir.

Hazreti Muhammet (sav) son peygamberdir, İslam dini son dindir.

''Kamu malını çalmak, hırsızlık yolsuzluk haramdır'' bunların aksini söylemek bir yana, düşünmek bile insanı bu dinin dışına iter.

Hal böyle iken;

Yolsuzluğu savunma yarışına girenlerin sayısını bilmek mümkün değil.

AKP Aydın eski il Başkanı İsmail Hakkı Eser "Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Tayyip Erdoğan'a biz o kadar bağlıyız ve aşığız ki bizim için adeta ikinci peygamberdir" demişti. Denizli'de camilerde bedava bir şiir kitabı dağıtılmış o kitapta "Tayyip Allah yolunun bekçisidir. Tayyip'i üzmek Allah'ı üzmektir." mısraları yazıyordu.

Trabzon'un Of ilçesinin AKP'li Belediye Başkanı Oktay Saral, Başbakan Tayyip Erdoğan için her gün 2 rekât şükür namazı kılınması çağrısında bulunmuştu.

Bir de AKP Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin'in "Sayın Başbakanımıza dokunmak bile inanın bence ibadettir" şeklindeki açıklamasını duyduk.

Son olarak, AKP li vekil Fevai Arslan'dan Başbakan Allah'ın tüm vasıflarını üzerinde toplayan bir lider lafını dediğini duyunca,

Yine sorasımız geldi; siz hangi dindensiniz?