Ülke yönetmek kostak kostak yürüyerek  Kasımpaşalılık havası atmak demekse getirelim iki tane Penguen onlar daha da kabadayı yürüyüşe sahipler.

Seçim dönemi vatanseverdiler. Seçimden sonra günlük rutin işlerine döndüler. AB ve ABD talimatlarıyla ülke yönetmek, pardon  müttefiklerimizle işbirliği yapmak;

Bir günde 15 şehit veriyoruz bizim yüreğimiz yanıyor .

Biri çıkıp sadece göreceksiniz demekle yetiniyor. Biz göreceğimizi gördük ya  neyse demek daha göreceğimiz günler var.

Bir diğeri "ne tedbir alınması gerekiyorsa alırız irademiz tam" diyor. (İradesizlik ne zamandan beri tam irade kabul ediliyor?)

Timsah gözyaşları döken şerefsizler köşelerinden salyalarını akıtarak terörün boyutlarından ve çözüm önerilerinden bahsediyor.

Bütün bunları alt alta koyup biraz düşününce ne kadar saf bir millet olduğumuzu görmemek için gerçekten saftan daha öte olmamız lazım.

Bitme noktasına gelmiş terörü iktidara geldikleri günden bu yana AB ve ABD sevdasına yada onların istekleri doğrultusunda  demokratikleşme diyerek  neredeyse destekler görünenler kına yaksınlar.

Bizi durduk yere anayasa tartışmalarıyla oyalarlar iken perde arkasında başka işlerin döndüğünü bize anlatamayan muhalefette bu kınadan nasibini alsın.

21 Ekim de referandum varmış buradan sesleniyorum ve uyarıyorum. Son gelişmelerden sonra sandık başına kimse gitmesin.

Çünkü neyi oyladığımızı bize net olarak söylemiyorlar ABD'ye sömürge valisini mi  yoksa Türk devletine Cumhurbaşkanı mı seçeceğiz?

Bir günde 15 tane kınalı kuzu toprağı boylayacak  benim devlet yöneticilerim oturup ABD den izin bekleyecek.

Yok bunlar benim ülke yöneticilerim değildir onlar yapmaz öyle şeyler. Bunlar olsa olsa ABD eyalet yöneticileridir.

Başbakana sormak lazım şehit cenazelerine gidelim mi? Yoksa gitmeyelim mi?

Hani yok siyasi işler yapıyorsunuz ne işiniz var şehit cenazesinde diye polise talimat verip bizi coplatırlar mı bilelim.

Ona göre sırtımıza kalın giyinelim de tedbirsiz yakalanmayalım.

Ey ülke yönettiğini zanneden biçareler !

Bilin ki Türk devleti ve milleti tarihinde hiç bu kadar acze ve gaflete düşürülmemiştir.

Bu ülkenin başına felaketler gelmesini istemiyor ve gerçekten ülkenizi seviyorsanız mümkün olan en kısa zamanda istifa ediniz.

Çünkü  dünya örneklerine baktığımız zaman onurlu olanların yaptığı ve yapması gereken budur.