2014 böyle geçti;

 

Maden kazaları, inşaat kazaları ve can kayıpları 2014 yılında karşılaştığımız felaketlerdendi.

Millet olarak acısını çektiğimiz olaylar içerisinde, madencilerin ölümünü gölgeleyecek kadar kötü görüntülerde vardı.

Soma’da başbakanın yakın çalışanları tarafından tekmelenen insanlar, Karaman’da yırtık lastik ayakkabısıyla madenci babası ve bir lokma helal kazanç için sayısız, sırasız ölümler.

Yandaş sermaye guruplarına peşkeş çekilen kamu arazileri, sit alanları, yok olan tabiat güzellikleri, kesilen ağaçlar ve olaya seyirci kalan yargı.

Konsolosluğumuzun terörist bir örgüt tarafından işkâl edilmesi, vatandaşlarımızın rehin alınması ve kurtulmaları için IŞİD’in merhametinin beklenmesi.

Terör örgütü hatırına, kışlasına hapsedilmiş ordu, karakola sıkıştırılmış polis ve PKK ya devredilmiş ilçeler, şehirler.

PKK tarafından gönderden indirilen bayrağımız, kırılan yıkılan Atatürk büstleri ve AKP’li belediyeler tarafından sökülen “ Ne mutlu Türküm diyene “ levhaları.

Kutsal kitabımız Kuranı Kerimle alay eden AKP li bakanlar, rüşvet ve yolsuzluğa fetva veren AKP’li din (!) adamları ve her geçen gün zayıflayan toplumsal ahlak.

Kadın cinayetleri, uyuşturucuya kurban verdiğimiz gençler ve sadece seyreden bir iktidar.

Ortaklıklar bozulmuş, AKP- Cemaat pazarlıkları sona ermiş ve şen ortaklar öfkeli düşmanlar haline gelmiştir.

Ayakkabı kutularında paralar, yatak odalarında para sayma makinaları, haram paralar için çelik kasalar, AKP’li Bakan çocukları ve adına günah işleme özgürlüğü denilen soytarılık.

Ekmeğe muhtaç, yardım paketlerine mecbur bir toplum, karşılığında daha oda sayısının kaç olduğu, hala saymakla bitirilememiş “haram” saraylar.

Protez bacağı için ödenek yetersizliği gerekçe gösterilen gazimiz ve israfın, saltanatın bitmez tükenmez görüntüleri.

Özgürlüklerin azaldığı, kişisel verilerin mahremiyetini kaybettiği ve vatandaşın devletine olan güveninin azalması öne çıkmıştır.

2014 yılı AKP’nin sona yaklaştığı yıl olmuştur.

2015 yılında; daha mutlu ve huzurlu bir Türkiye temennilerimle, okuyucularıma esenlikler dilerim.