SİYASET

MHP'li Karakaya 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Karakaya: "Egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğunun tescillendiği tarihtir; 23 Nisan 1920" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi  Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mevlüt KARAKAYA , 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla açıklama yaptı. 
MHP’li Karakaya açıklamasında “23 Nisan 1920" aziz milletimizin tüm zorluklara, kendi iradesiyle ve gücüyle karşı koyabileceğinin ve her güçlüğü aşabileceğinin en büyük simgesidir. ”ifadelerini kullandı.
 MHP’li Karakaya'nın 23 Nisan mesajı: 
Egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğunun  tescillendiği tarihtir; 
23 Nisan 1920.
Türk milletinin varlık ile yokluk mücadelesi içerisinde azim ve kararlılığıyla neticeye ulaşarak, sonuç almasının mihenk taşıdır.
Cumhuriyet'imizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk, her şey bitti denildiği bir anda, aziz Türk Milleti ile başarıya odaklanmış ve bundan daha da önemlisi bu gerçeği herkesin görmesini sağlamıştır. 
"23 Nisan 1920" aziz milletimizin tüm zorluklara, kendi iradesiyle ve gücüyle karşı koyabileceğinin ve her güçlüğü aşabileceğinin en büyük simgesidir. Atatürk'ün  Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı günü bayram olarak armağan etmesi, elbette ki çocuklara olan sevgisinin ve güveninin neticesidir. 
Çocuklarımızın bu sorumluluğun şuuru içinde güzel yarınlarımızın mimarları olacağına inancımız tamdır. Onlar bizim geleceğimizin teminatı, mutlu yarınlarımızın sigortasıdır.
Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni bize emanet eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm kurucu kahramanları ve vatanımızın selameti için canlarını seve seve ortaya koyan muhterem şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.
Ruhları şad, mekanları cennet olsun!.