SİYASET

MHP'li İzzet Ulvi Yönter'den aday Hüseyin Duran’a destek

MHP İstanbul Milletvekili ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Dr. İzzet Ulvi Yönter, MHP Emirdağ Belediye Başkan Adayı Hüseyin Duran’ı desteklemek adına memleketi Emirdağ’ı ziyaret ederek halk ile kucaklaştı.

MHP İstanbul Milletvekili ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Dr. İzzet Ulvi Yönter, MHP Emirdağ Belediye Başkan Adayı Hüseyin Duran’ı desteklemek için memleketi Emirdağ’ı ziyaret etti.

Emirdağlılar, Dr. İzzet Ulvi Yönteri karşılamak için Dört yolda yollara döküldü. Kalabalığı gören neredeyse tüm araçlar sevgi gösterisi olara klaksonlarına yüklendiler. Sayılamayacak kadar ciddi bir kalabalık Dr. İzzet Ulvi Yönter'i büyük bir coşku ve heyecanla karşıladı.  

Dört Yolda karşılamaya gelenler arasında MHP Emirdağ Belediye Başkan Adayı Hüseyin Duran başta olmak üzere, MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci, MHP Eskişehir İl Başkanı İsmail Candemir, MHP Emirdağ İlçe Başkanı Mehmet Orbay Divrikli, MHP İl Genel Meclisi Üyesi Ceylan Morca, MHP Emirdağ Belediyesine Meclis üye Adayları, MHP Davulga Belediye Başkan Adayı Salih Gündoğan, MHP Gömü Belediye Başkan Adayı Ramazan Eryıldız ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Dört yolda karşılama sırasında vekil Dr. İzzet Ulvi Yönter Ankara’dan geldiği araçtan indi ve toplanan kalabalıkla tek tek kucaklaştı.

Yönter, halka hizmetin Hakka hizmet olduğunu vurgulayarak, “Emirdağ belediyesini yönetmeye talibiz. Hedefimiz milli ve manevi değerler ekseninde şekillenen, ahlaki ilkeleri öne alan, hiç kimseyi ayırmayan, ayrıştırmayan bir belediyecilik anlayışı ortaya koyarak Emirdağ Belediyesine üç hilal mührünü vurarak seçimi almaktır” dedi. 

"ONLAR ÇARŞIDA GEZERKEN BİZ SİYASET YAPIYORDUK"

MHP Emirdağ Belediye Başkan Adayı Hüseyin Duran sözlerine selamlama konuşmasıyla başladı ve “Hoş geldiniz” diyerek halkı selamladı. Duran konuşması esnasında “Birileri TV’lere çıkarak kendileri çalıp kendileri söylüyorlar. Biz gidersek bunlar Ankara’nın yolunu bilmezler, arkamızda hemşerimiz, vekilimiz İzzet Ulvi Yönter var. Biz Ankara’yı da biliriz hizmetin nereden geleceğini de biliriz. Onlar çarşıda gezerken biz siyaset yapıyorduk, biz onlara nasıl olacağının alasını öğretiriz” diyerek serzenişte bulundu.