Kürt açılımına mihmandarlık yapan nitelik ve kalemleriniz ile muhafazakâr(?) basın.

‘Dinler Arası Diyalog' kapsamında yarım kalan papalık misyonuna hizmetiniz ile ihlâslı Müslümanlar(!).

‘Medeniyetler İttifakı' diyerek, Anadolu'nun Hristiyan-Yahudi mazisini yeniden diriltmeye yeltenen nefes.

AKP'ye açıktan destek veren kalem.

Suçtan ziyade suçluyu belirleyip-gösterme merkezi olan muhbir çatısı.

Mağdurlarınız var, zulmünüze maruz kalan mazlumlar var, farkında mısınız?

Ülkücü düşmanlığınız ve MHP'yi dümen suyunuza alma işlerinize Türkeş Bey'i referans gösteren ülkü devleri(!).

Unutulur mu, ‘dinsiz itler' deyu hitabınız? Üniversitede, bürokraside, belediyede, mecliste sizden çektiğimiz unutulur mu? Ve yine unutulmaz manşetleriniz. Unutmadık ‘Toktamış Ateş, Deniz Baykal, Ecevit ve Papa' meftunluğunuzu. Yine unutulmaz ‘yazar kadronuz'.  ...

Sonra vur MHP'ye...

Öyle ya Türkeş Bey'in vefatının ardından Ecevit'e methiyeler düzen sizler, en azından Türkeş'e vefası gereği MHP'ye 1999'da oy veren insanlar arasından sıyrılıp DSP'ye açıkça destek verdiniz. 28 Şubat ikliminin ülkeyi terk etmesi için fedakârlık yapan taraf olan MHP'yi göz göre göre defe koydunuz. Çalmaya kalktınız. Çalamadınız şükür.

Bakın; Allah, insanı iddiasından yakalar. Bilirseniz, siyaset ve tarih buna şahittir. Ey cemaat, nerde ihlâs? Nerde adalet? Nerde mazlumun yanında olmak haysiyeti? Allah için harama haram, helale helal diyenler, küfürde değildir.

Son gelişmede MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli, ne söyledi size? Hakaret mi etti, küfür mü etti? ‘Bu süreç içerisinde cemaatiniz yıpranıyor, size karşı bir tepki gelişiyor, bir şey yapın' babında bir çağrıda bulundu. Bu hem İslami hem de insani bir hareket değil de nedir? Hemen kavgaya kalktınız. Alaaddin Aldemir'den Yusuf İlter'e kim varsa cemaat kanalının ana haber bülteninde. Yahu insaf. Vicdan. Ülkü Ocakları Genel Başkanı iken Alaaddin Aldemir'e kaç kez mikrofon uzattınız. Yusuf İlter'i neden hep MHP'ye çattığı zamanlarda anar, televizyonunuza çağırırsınız? Hem ayrıca Devlet Beğ'de Ülkücüler de, hakkı da hakkaniyeti de sizin ekranlarınızdan öğrenmeyecek kadar imanlı ve birikimlidir. ABD'ci cuntalarla iyi geçinin, Yahudiyle, Hristiyanla diyalog süreciniz ‘dua'larla sürsün, laik kodamanlarla dostluğunuz genişlesin, ülkücülerle ise mesnetsiz iddialarla ilişkiye devam edin, yazık değil mi secdelere? Bilin ki; küfürle kavgalıyız, küfürle diyaloğa ise karşıyız. El Vekil, diyorum...

‘Elin gevuru ile diyalog, çok sevdiğiniz(?) ülkücüler ile kavga.

Sizin mikrofonunuza konuşan Bozkurt mudur hâlâ?' (nesirden anlamazsanız nazımdan)

Neticede şimdi siz (cemaatiniz) Türkeşçi oldu, MHP ise statükocu öyle mi? 28 şubatta statüko ile nikahı kıyılan cemaatin, çocukları bakın şimdi nasıl da alıngan.

Allah, her şeyin en doğrusunu bilendir ve zafer O'na inananlarındır.

Selametle...

- - - - -