Geçtiğimiz hafta İstanbul’daydık… Bakırköy, Sinan Erdem Spor Salonu… Teşkilat ayakta, heyecan dorukta, iğne atsanız yere düşmüyor… MHP Lideri teşkilata hitap ediyor… Birkaç yerde tüm salon ayağa fırlayıp alkışlıyor… Elbette anlamı çok büyük, heyecanı, motivasyonu çok değerli…

Ama asıl dönüşte öyle bir olay yaşanıyor ki… Tarihe bir not düşmekte fayda var:

İstanbul dönüşü Kaynaşlı’da mola yerinde… İki Anadolu kadını.. Ablamız, teyzemiz, annemiz bekliyorlar. Tesadüfen oradalar, otobüsleri mola vermiş. Derken merdivenleri çıkan MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi görüyorlar. Biri öne doğru ilerliyor ve yüksek bir tonla şöyle sesleniyor: “Devletin sahibi! Hoş geldin…”

Bazı sözler vardır ki artık üzerine söz söylemek yakışmaz, az kalır, yetmez, ne deseniz o anlamı veremez…

“Vatanın sahibi” işte o sözlerden biri… Anadolu’nun yüreğinden gelen böylesine içten bir sözün üzerine ne kadar yorum yapsanız boş!

Düşünseniz taşınsanız, planlasanız bu sözü bulamazsınız…O kadar yürekten o kadar net ki! Bir adım ötesine geçmek neredeyse imkansız …

Ama belki birkaç ekleme yapabilirsiniz… Dersiniz ki, “Bu milletin Aziz Vatanı kime emanet ettiği ortada değil mi!”, “ “Devlet”i emanette kime sonuna kadar güvendiği net değil mi!”... “Bu milletin 15 Temmuz’u unutmadığı belli değil mi!”…

O zaman tarihi 24 Haziran seçimleri öncesi şunları da söylemek de doğru olacaktır:

Bu defa Vatanı “Sahiplerine” emanet edin!

Bölücülere her evden bir oy çıkarmaya çalışanlara inat, Anadolu’nun her evinden bir yetmedi iki, üç, dört oyla Vatanın sahiplerine güç verin, destek verin.

“Grup kuramaz, barajı aşamaz” diyenlere de büyük bir ders verin! TBMM’de en güçlü sesi çıkaracak, milletin iradesini yansıtacak temsil hakkıyla Ankara’ya gönderin!

Fitneye, fesada düşenlere, gücünü yurtdışından alan siyasilere, MHP’yi her seçim baraj altı gösteren etik yoksunu anket firmalarına oylarınızla, “Biz sizi biliyoruz. Ama bunlara kanmıyoruz” deyip şöyle bir Osmanlı tokadı vurun gitsin!

Denetim için, denge için, “Ne Mutlu Türküm diyene” diyebilmek için, Atatürk’ün emanetini bölücü akımlara ezdirmemek için bu defa Vatanı sahiplerine teslim edin!

Ki 25 Haziran sabahı gönülden tüm Türkiye, “Vatanın sahibi hoş geldin! Bu defa hak ettiğin gibi geldin” diyebilsin….