SPOR Toto Süper Lig'e 1 yıllık aradan sonra yeniden dönen Sivasspor'un Başkanı Mecnun Otyakmaz, yakın zamanda beklenen transferleri gerçekleştireceklerini belirterek, "Taraftarımız telaşa kapılmasın" dedi.
Başkan Mecnun Otyakmaz, 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşme imzaladıkları teknik direktör Samet Aybaba'nın kendilerine sunduğu liste doğrultusunda görüşmelerini sürdürdüklerini belirtti. Transfer yapmayı düşündükleri oyuncularla temas kurduklarını vurgulayan Başkan Otyakmaz, şöyle devam ettdi:

"Mümkün olduğunca isim vermeden, piyasaları yükselmeden bu isimleri kadromuza katmak için görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Sezon hazırlıklarına başlamış olmamıza rağmen henüz transfer yok gibi gözükmesi taraftarımızı endişelendirmiş gibi görünüyor. Kimse merak etmesin. Biz sorumluluklarımızın ve Süper Lig'in zorluğunun bilincindeyiz. Bu doğrultuda ne iyi kadroyu oluşturacağımızdan endişe etmesinler. Dolayısıyla taraftarımız telaşa kapılmasın."

Başkan Otyakmaz, anlaşma sağlanan transferlerin kısa sürede takıma dahil olarak yeni sezon hazırlıklarına katılacağını, takımın ligi güçlü bir kadroyla gireceğini ifade etti.