Cristiano  Ronaldo'nun,  Real Madrid'den ayrılacağı haberleri, dünya gündemine oturdu. Bunun sonucunda da Portekizli yıldıza teklif üstüne teklif geldi.

Hertha  Berlin,  Twitter hesabından  Cristiano Ronaldo'ya teklif götürdü!  Almanya Bundesliga ekiplerinden  Hertha Berlin,  Real Madrid'de mutsuz olduğu ve ayrılmak istediği iddia edilen Portekizli yıldız  Cristiano Ronaldo'ya ilginç bir mesaj gönderdi.

"BERLİN SENİ ÇOCUĞU GİBİ SEVER"

Berlin ekibinin resmi  Twitter hesabı,  Cristiano Ronaldo'ya "Paramız yok ama galaktik bir meydan okuma olur.  Berlin seni çocuğu gibi sever. İlgilenir misin  Ronaldo?" tweeti atarak yıldız futbolcuyu davet etti.

Alman temsilcisi,  Twitter'dan ilk kez bir oyuncuya teklif götürmedi.  Hertha Berlin,  Manchester United'tan ayrılan İsveçli golcü Zlatan  Ibrahimovic'e de  Twitter'dan mesaj atmıştı.  Hertha Berlin,  Ibrahimovic'e "Harika taraftarlarımız var ama paramız yok. Ancak Bundesliga'yı ilk defa kazanabilirsin. Bunu bir düşün" tweeti atmıştı.

SPORTING: EVİNE DÖN RONALDO

Ronaldo'nun yetiştiği  Sporting Lizbon da boş durmadı. Yıldız futbolcuyu eve dönmeye davet etti.

İngiliz ekibi  Bolton Wanderers ise  Cristiano Ronaldo'nun transferi için oyuncuyla görüşme yapılmadığını twitter'dan doğruladı.

FC Salisbury ise bir Tweet atarak "Cristiano  Ronaldo'nun Salisbury'ye transfer olacağı yönündeki haberlerle ilgili olarak kulüp yorum yapmama kararı aldı" denildi.

RUS EKİBİ ARSENAL TULA: ÇOK GÜZEL SEMAVER ÇAYIMIZ VAR

Rusya Premier Lig takımlarından  Arsenal Tula, resmi  Twitter hesabından  Real Madrid'in dünyaca ünlü Portekizli golcüsü  Cristiano Ronaldo'ya çok konuşulacak bir transfer teklifinde bulundu.

"Seni Tula'ya bekliyoruz. Senin transferin için paramız yok, ancak çok güzel semaver çayımız var, tatlı kekler ve Filimonovskie oyuncakları var!"

3 TAKIM PEŞİNDE

Tabi bütün bu teklifler ciddiyetsizken ciddileri de var. Oyuncunun menajeri Jorge Mendez, bazı Premier Lig ekiplerinden teklif aldıklarını açıkladı. Bu takımların  Manchester United ve  Manchester City olduğu tahmin ediliyor.  Chelsea'nin de bir sürpriz yapabileceği konuşuluyor.