Dün gece  Fenerbahçe, deplasmanda Teleset Mobilya Akhisarspor'a 1-0 mağlup oldu. Mücadelede hakemin kararları tartışma konusu olurken ünlü yorumcu  Rıdvan Dilmen, futbolun içindeki kaosun sebebini TFF yönetimine bağladı.

Dilmen Demirören'i açıkça istifaya davet etti. İşte o sözlerden satırbaşları:

" Fenerbahçe derbide kazandıktan sonra ilginç projeler oldu. Alt akıl, üst akıl....  Fenerbahçe'yi şampiyon yapma projeleri iddiaları. Bazıları  Ali Palabıyık'a düdük astırdılar. Yabancı oyuncular demiştir ki biz yendik ama günah mı işledik demişlerdir. Öyle bir psikoloji yaratıldı ki  Fenerbahçe hariç 25 milyon insan mutsuz olmuş.  Yusuf Namoğlu, en yaşlı, en tecrübeli hakemi göndereyim, o maçı idare etmesin yönetsin dedi.

"RAKİP BAĞIRDI DİYE KIRMIZI KART GÖSTERDİ"

Bayram değil seyran değil, sırf görmediği pozisyonda sırf rakip bağırdı diye kırmızı kart gösterdi. Alper kenara gelince, senin ne işin var dedi Alper'e. Aykut hocanın onun atıldığından haberi yoktu. Alper'in gördüğü kırmızı kart öncesinde  Fenerbahçe'nin lehine faul olması gerekti.  Aykut Kocaman'ı eleştireceğiz de,  Aykut Kocaman ve  Fenerbahçe üzerinden bir eleştiri var.  Ali Palabıyık üzerinden giden bir tokatlama vardı.

"İNSANLARI APTAL YERİNE KOYUYORSUNUZ"

Ne biçim bir memleket burası... Bu kurullardan (TFF kurulları) rahatsız oldum diyorsun kimseyi değiştirmiyorsun. Yıldırım bey bir kişiyi değiştirmedi. Kaldı ki herkesin istifası var. Memnun değilim bunlardan diyorsun, aynı kişilerle devam ediyorsun. İnşallah yanılırım.  Galatasaray devrede,  Fenerbahçe de yarın öbür gün toparlarsak yine gelirler. Keşke yenmeseydik  Beşiktaş'ı diyorlardır. Bu ne ya? İnsanları aptal yerine koyuyorsunuz. .İstediğine görüntüden veriyorsun, istediğine vermiyorsun. Yayıncı kuruluştan 3 dakikalık görüntüleri çıkartıyorsun. O yayıncı kuruluş da arıyor ,diğer kanallar da çıkartılmasını istiyor.

"ÇOK YIPRANMADAN HOLDİNGLERİNİZE DÖNÜN"

Çok yıpranmadan, önemli bir ailedir Demirören'in ailesi... Ama artık meşruluğunu kaybetmiştir. Benim şampiyonluk adayım Fenebahçe değildir ama siz karışmayacaksınız. Fitneyi siz sokuyorsunuz. Bu yaşananların 2 yıldır açıklaması yok. O güzel ailelerinizin, holdinglerinizin başına gidin. Ayıp oluyor. Bugünlere TFF getirmiştir burayı. Adalet yok, şeffaflık yok, dürüstlük yok... TFF'ye söylüyorum. Sahte rapor hazırlattı.  Çağlayan şurası. Versinler beni mahkemeye. Ben de belgeyle gideceğim.

Sondakika.com