NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın Galatasaray'ı 1-0 mağlup ettiği galibiyet sonrasında mücadeleyi değerlendirdi.

İşte Rıdvan Dilmen'in açıklamaları;

"Henüz mart ayına gelmeen tek rakibi kaldı Beşiktaş'ın Medipol Başakşehir... Mental olarak ligi bitirdi Beşiktaş. Geçen yılın favorisi gibi oynamıştı bu sezon da favori başladığı lige aynı şekilde devam ediyor."

"Rakipleri Fenerbahçe son 5 maçta 3 gol attı. Tudor sürekli yoğunlaşıp kafa yormuş Beşiktaş için ama olmadı. Şenol Güneş maça, içeride bir Osmanlı ile, bir Alanya ile oynuyormuş gibi kadroyla çıktı. Mitrovic yerine Atınç ile başladı Başakşehir kazanmış ben de kazanmalıyım demiş Şenol hoca..."

"GALATASARAY SEZONU BİTİRDİ"

" Galatasaray takımı kendi evinde hiç beraberliği olmayan bir takım. 11 maçın yedisini kazanmış dört tanesini mağlup olmuş. Hava kötü olmamasına rağmen tribünler full değil, zorla çağrılıyorlar. Galatasaray sezonu bitirdi. 2016-2017 sezonu kapanmıştır."

" Beşiktaş bu maçı kazanarak Fener'e nasıl çaktı biliyor musun? Onları yendi ve Galatasaray'a da kendisi çaktı... Bir tek Medipol Başakşehir kaldı ligde rakip olarak. Beşiktaş 70 puanın üstünü görebilir ama rakiplerinin görebileceğini düşünmüyorum."

"TUDOR SEZON BAŞI HOCASI"

"Tudor kurtarıcı antrenör değil sezon başı hocası o... Fenerbahçe ile Galatasaray farklı şeylerde koptular. Fenerbahçe'nin ve G.Saray'ın puanları az. Riekerink biraz laylaylom idmanlar yaptırdı. Sınavdan kötü not aldı. Sezon içi antrenör olmadığı belli oldu benim için. Bütün hafta düşünmüş "

" Beşiktaş ve Medipol Başakşehir'in içerde mağlubiyetleri var. Bundan sonra Galatasaray'ın çok puan kayıplarını göreceğiz. Podolski belki yarın Japonya'ya gidebilir. Maçı izleyen Galatasaray taraftarını görüyorum. Belki kazanırlar gibi geliyorlar maçlara. Aynı Fenebrahçe taraftarı gibi inanmıyorlar."

"BEŞİKTAŞ STANDARTININ ALTINDA OYNADI"

"G.Birliği maçına 15 bin seyirci gitmez. Sıcak veya soğuk olsun hava fark etmez tribünler dolmaz. Beşiktaş kendi standartının altında oynadı ama böyle istiyordu ve istediğini aldı."

"Yaz için bir şey söylemem. Kendi oyun planına göre hazırlayabilir takımını ama şartlar neye uygunsa ona göre takıma sen uyacaksın."