İşte Rıdvan Dilmen'in açıklamaları

"Alt takımları çok etkiliyordu bu maç. 2-0 olduktan sonra Rize, Adana G.Antep teknik direktörü dahil eyvah falan demişlerdir. Fenerbahçeli de 2-0 olduğunda belki televizyonu kapatmışlardır. Tyson başlayıp deviremediği zaman ısırıyordu. Fenerbahçe o kadar pres yaptı ki hücum takımı olduğu için iyi forvetleri var ancak kaç gol yediler. Açık ara birinciler... Takım ve bireysel savunmacıları iyi değil."

"2-0'dan sonra 3-4 net pozisyon verdi. Düşmemeye oynayan takımların içeride oynadıkları maçlar dezavantajdır. Çok kritik maçlar kazandılar. Gençlerbirliği'ni, Adana'yı yendiler. 2-0'dan 3-2'ye getirmek büyük başarı. Belki taraftarlar Sabiha Gökçen'e mi gitsek diye düşündükleri bir maçtı."

"Alanya öyle bir başladı ki şok oldu Fenebrahçeliler... Sert ve agrasif. Barcelona 4-0'ın rövanşında bu kadar agrasif başlamadılar. 2-2 yakalanınca Rus ruletinden çok büyük takımlar daha ağırlıklı oynar. Geçen hafta programda Fernandao ile başlar başlamaz derken Fernandao ile başladı. Sow hiç oyuna bile girmedi. Fernandao diyor ki ben birinci santrafor. Sow ve van Persie'nin önünde... Kuvvetli bir oyuncu ve iş yapıyor."

"Mevcut kadroda güvenilecek oyuncu Fernandao gözüküyor. Fenerbahçe'nin Konya maçı var bir seri yakalayabilirler. Fenerbahçe maçlarda savaşıyor. Kötü oynuyor, son dakikalarda elle karışık attığı golde bile istekleri var. 2-0'dan sonra sezonu bitirmiş gibiydiler ama reaksiyon gösterdiler. İkinci gol muazzamdı hatta üçüncü gol de çok klastı."

"Camianın morali açısından, seri yakalamak için önemliydi. Avrupa kupaları için hep içeride kalmaları gerkiyor. Önümzüdeki yıl için oyuncular deneniyor ve gitmemek için mücadele etmeye devam edeceklerdir."

"2-0'dan sonra Topal ile olan diyaloguna bakınca Lens Fenerbahçe'nin en etkili silahı.. Burayı çok sevdi ve inşallah önümüzdeki yıl Lens ile devam edilebilir. Bbası toprağı bol olsun vefat etti geldi maça çıktı. Değerli ve yetenekli bir oyuncu... 3-3'te bitebilrdi maç ama oyuncuların oyun kalitesini hocanın oyun anlayışını beğenmiyorum ama mücadele ediyorlar."

"Advocaat geldi sezon sonu ne olursa olsun ayrılıyorum demek. Fenerbahçe Kulübü buna dünden razı olmuş gibi duruyor. Advocaat seneye yok. Şekip Mosturoğlu açıklamıştı 1 yıl sözleşme teklif ettik. Advocaat ile yola devam edilmeyecek."

"Güntekin, kaç tane futbolcu varsa bundan haberleri vardır. Buna biz cevap vermeyelim. Ben tahmin ediyorum gitti. Ona inanmayan teknik direktörden kötü değildir. Şimdi ispat zamanı... Real Madrid falan beklemiyordur buradaki oyuncuları. Advocaat kötü bir adam değil. Hayata bakış açısı bize farklı gelebilir ama 10'da 10 yapsa da ben yokum diyor."

"Benim param var pulum var diyor. Büyük bir takım çalıştırmak istiyorum diyordu çalıştırdı. Emeklilik 4 Haziran'a kadar idare edecek artık. Oyuncu grubu da mental olarak işlerini iyi yapıyorlar. Camiaya yakışmıyor, iyi oynamıyorlar tamam ama mücadele ediyorlar. Fenerbahçe'nin yeni hocası Aykut Kocaman olur..."