Real Madrid, 19 Ağustos'ta başlayacak İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) öncesi Santiago Bernabeu Stadı'nda Stade de Reims takımını konuk etti.

Stade de Reims 6. dakikada Chavarria'nın golüyle 1-0 öne geçti. Rakibine yanıt vermekte gecikmeyen Real Madrid, 10. dakikada Nacho, 38. dakikada Sergio Ramos ve 44. dakikada Morata'nın golleriyle ilk yarıyı 3-1 önde kapattı.

Müsabakanın ikinci yarısına da golle başlayan konuk takım 47. dakikada Oudin ile farkı bire indirerek durumu 3-2'ye getirdi. Real Madrid'den James'in 59. dakikadaki golüne, Stade de Reims'li Kyei 73. dakikada karşılık verdi ve maçta durum 4-3 oldu. Ev sahibi takımın 80. dakikada Mariano ile kaydettiği gol skoru belirledi ve Real Madrid, sahadan 5-3 galip ayrıldı.

Real Madrid Teknik Direktörü Zinedine Zidane, karşılaşmanın 62. dakikasında oyuna oğlu Enzo Zidane'ı aldı. İspanya 3. liginde mücadele eden Real Madrid'in altyapısındaki Real Madrid Castilla takımında forma giyen 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Enzo Zidane, babasının teknik direktör olduğu A takım formasıyla ilk kez Bernabeu'da oynama imkanı buldu.

James'in yerine oyuna giren Enzo Zidane, sahadaki futboluyla Real Madrid taraftarlarından alkış aldı.

UEFA Süper Kupası için tören
Real Madrid'in 9 Ağustos'ta Sevilla'ya karşı oynayıp 3-2 kazandığı UEFA Süper Kupası, karşılaşma öncesinde sahaya çıkartılıp taraftara gösterildi.

Takımla çalışmalara bir süre önce başladıklarından maç kadrosuna alınmayan Cristiano Ronaldo, Pepe, Fabio Coentrao ve Keylor Navas ile sakatlığı bulunan Karim Benzema da sahaya çıkarak, kupa için yapılan törene katıldı.

Ayrıca törende, Madrid ekibinde yeni sezonda forma giyecek oyuncular taraftarlara tanıtıldı.

aa