Osmanlıspor, UEFA Avrupa Ligi L Grubu 4. hafta maçında deplasmanda İspanya'nın Villarreal ekibini 2-1 yendi.

"Gecenin ve grubun favorisi ile oynadık"
UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda Villarreal'i deplasmanda 2-1 yenen Osmanlıspor'un teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, "İyi konsantrasyonla maçı kazandık ama yüksek bir fiziksel yorgunlukla bedelimizi ödemiş olduk." dedi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Akçay, "Gecenin ve grubun favorisi ile oynadık. Villarreal özellikle ikinci yarı her türlü silahını kullandı. Onların coşkulu oyunlarını, biraz daha önde oynayarak engellemek istedim ve bunda başarılı olduğumuzu düşünüyorum ama maç sonunda enerjimizi tükettik. Oyuncularımı kutluyorum. Kayserispor karşılaşması için yeniden şarj olmalıyız. Son dönemde şans bizden yanaydı. Villarreal yine de takdir edilmesi gereken bir takım." değerlendirmesinde bulundu.

Akçay, Osmanlıspor'un gruptan çıkması için en az 1 puan daha alması gerektiğini vurgulayarak, "Gruptan çıkmayı garanti etmek için iki maçtan 3 puan çıkarmak zorundayız. Camiamız için Avrupa macerasındaki cüretkarlık henüz erken. Biz henüz yeni doğmuş bir çocuğuz. Gelişimlerimizi tamamlamadan Avrupa ile ilgili bir planlama yapılması çok mantıklı değil. Çok dikkatli olmalıyız. İlk önce halletmemiz gereken ligimiz var. Daha sonra diğerlerine bakmak lazım." şeklinde konuştu.

aa