br />"100.YILDAN SONRA DA BİZİ ŞAMPİYON İLAN ETMİŞLERDİ"

Temsa ile yapılan otobüs sponsorluğu lansmanında soruları yanıtlayan Orman 100.yıl şampiyonluğundan sonraki sezonu hatırlatarak '100 yıldaki şampiyonluktan sonra bizi devre arasında şampiyon yaptılar falan. Bu bir maraton. Fener kötü başlasa da onlar da hareketlenecek. Başakşehir iyi gidiyor, Galatasaray iyi gidiyor, Bursa, Osmanlı, hepsi iyi gidiyor. Uzun bir maratonun içinde şansızlıklar var, sakatlıklar var. Daha ligin çok başındayız. En büyük isteğimiz tabii ki şampiyon olmak. Son 2 yıldızlı formaları satmak istiyoruz bu sene. Biz elimizden geleni yapacağız. Oturmuş bir kadrosu ve çok iyi bir teknik ekip olarak camia olarak istiyoruz şampiyonluğu. Güle oynaya şampiyon olmak diye bir şey yok. Öyle bir şey olsa şu an olmak isteriz" diye konuştu.

"KARABORSA YERİNE BEŞİKTAŞ KAZANSIN"

Galatasaray maçının bilet fiyatlarını yüksek tutmalarına sebep olarak karaborsayı engelleme amacını gösteren Fikret Orman "Bilet fiyatları ile şunu söyleyeyim; Taraftar haklı, bilet pahalı. Ülkemizde gelir seviyesine baktığımız zaman pahalı bulmalarını haklı görüyorum fakat şöyle bir taraf var; Beşiktaş'da 32 bin kombine sahibi var. Ortalama fiyatlar 40 liraya geliyor, kombine alanlar. Fakat elimizde kısıtlı miktarda bilet kaldığı için, kanun müsaade etmiyor, bilet çıkınca hemen karaborsaya çıkıyor. Bizim işimiz ise en yüksek geliri getirmek. Karaborsa yerine Beşiktaş kazansın diyoruz. Şampiyonlar Ligi'ndeki maç biletimiz daha da az. Çünkü UEFA'nın sponsorlarına biletler veriyoruz. Galatasaray maçında taraftarın gelmesini istiyoruz. Yarın güvenlik toplantısı var orda belli olacak. Ama Şampiyonlar Ligi'nde Kiev'in taraftarına bunu vermek zorundayız. Kendi aramızda da konuştuk, biraz daha bir şeyler yapmak istiyoruz. Amacımız kulübümüzün çok izlenilirliğini sağlamak. Ama geliri de elde etmeye çalışıyoruz. Karaborsayı engellemek için bakıyoruz. Taraftar da kendi açısından bakıyor. Ayrıca isyan edenlerin çoğunun Passolig'i bile yok. Böyle bir kısım da var. Kamuoyunun bunu da bilinmesi gerekiyor" dedi.

"İNŞALLAH ŞANS BİZDEN YANA OLUR"

Başkan Orman Vodafone Arena'da oynanacak ilk derbi olan Galatasaray maçı ile ilgili düşüncelerini "Önemli bir maç Galatasaray derbisi. Her derbinin kendine özgü bir hikayesi olur. Bizim açımızdan önemi; Vodafone Arena'daki ilk derbi olması. Ama daha çok oynanacak maç var. İnşallah sahada oyuncuların karar vereceği, taşkınlığın olmadığı, hoşça izlenen, herkesin hayatlarında bir anı olarak kalacak bir maç diliyorum. Galatasaray da kazanmak için gelecektir. Beşiktaş da Galatasaray'ı yenmek isteyecektir. İnşallah şans bizden yana olur"şeklinde açıkladı.

"DAVETE GEREK YOK"

Fikret Orman son olarak Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'e davet gönderip göndermeyeceği ile ilgili soruyu "Böyle bir şeye gerek yok ki. Oraya davet üzerine gitmeyiz. Derbikere takımlarımızın başkanı ve lideri olarak gidiyoruz. Öyle davetiye falan veya ben de gittim.Herhangi bir davetiyeye ihtiyacımız yok. Gelirlerse de keyif alırız. İlk derbiyi beraber seyretmekten de hoşnut oluruz." diye cevapladı.

BEŞİKTAŞ İLE TEMSA ARASINDA SPONSORLUK ANLAŞMASI İMZALADI

Beşiktaş Kulübü A Takımının kara yolculukları için Temsa ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Vodafone Arena Stadı'nda yapılan lansmana Başkan Fikret Orman ve Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik katıldı. Temsa firması anlaşma kapsamında Siyah Beyazlı kulübe 2 adet otobüs tahsis etti.

Törende bir konuşma yapan Başkan Fikret Orman "Temsa ile Futbol Takımımıza sponsorluk konusunda anlaşmaya vardık. Bize araç desteği veriyorlar. Bu anlaşmadan dolayı mutluluk duyuyorum. Beşiktaş ve Temsa markaları Türkiye'yi Avrupa'da temsil ediyor. İstanbul'da ve deplasmanlarda Temsa ile seyahat edeceğiz. Marka değerinin yukarı çıkmasına çok önem veriyoruz. Beşiktaş'ın sponsorluk gelirlerini on kat artırdık. Bütün ilişkilerimizde karşılıklı kazanç ilkesine önem verdik. Bu anlaşmanın iki kuruma da faydalı olacağını düşünüyoruz. Otobüs, Beşiktaş için özel üretildi." dedİ.

Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik ise Beşiktaş'a yakışır bir otobüs hazırladıklarını ifade etti ve "Maraton otobüsü Beşiktaş'ın kullanımında. Bu otobüsün Beşiktaş'a çok yakışacağını düşünüyoruz. Anlaşmanın hayırlı olmasını diliyoruz. Beşiktaş'a Türkiye ve Avrupa'da yolculuğunda başarılar diliyoruz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik, Başkan Fikret Orman'a Futbol Takımının seyahatlerinde kullanacağı otobüsün maketini hediye etti.

Başkan Fikret Orman ve Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik, törenin ardından Futbol Takımına tahsis edilen otobüsü inceledi.

dha