Süper Lig'de 19 puan ve averajla 4. sırada yer alan Kayserispor'un teknik direktörü Marius Sumudica, 11 haftalık bölümde ortaya koydukları performansla bulundukları yeri hak ettiklerini söyledi.

Sarı-kırmızılı ekibin, kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmandan önce basın mensuplarına açıklamada bulunan Sumudica, oyuncularının performans ve çalışmalarından şu ana kadar memnun olduğunu söyledi.

Sumudica, Kayserispor'un daha iyi olacağını vurgulayarak şunları kaydetti:

"Herhalde kimse tahmin etmiyordu 11 haftanın sonunda Kayserispor'un 4'üncü sırada yer alacağını. Oyuncularım çok çalıştılar, bunu hak ettiler. Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir'e de buradan teşekkür etmek istiyorum. Gerçekten iyi oyuncular getirdi. İstediğim futbolcuları kulübe transfer etti. Masöründen tercümanına, hocasından futbolcusuna herkes terinin son damlasına kadar çalışıyor. Bu dördüncülüğü hak ediyoruz. Belki daha iyi yerlerde olabilirdik, şanssızlıklar yaşadık ama şu anda dördüncü sıradayız. Kayseri halkı bunu hak ediyor, daha iyi yerleri hak ediyor. Umarım ligi daha iyi yerde bitiririz."

Kayserispor'da aile ortamının olduğunu aktaran Sumudica, "Benim hedefim hep aynı olacak; takıma geçen seneden daha iyi futbol oynatmak. Diğer bir hedefim de taraftarları stada çekmekti ve bunu başardığımıza inanıyorum." diye konuştu. 

Gençlerbirliği maçı hazırlıkları

Kayserispor, 12. haftada Gençlerbirliği ile 19 Kasım Pazar günü oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

Sarı-kırmızılı takım, haftanın ilk antrenmanında, koşunun ardından dar alanda pas çalışması yaptı.