Transferin suskun takımı Galatasaray'da çalışmalar tüm hızıyla sürüyor… Serdar Aziz'le yollarını ayırmaya karar veren ve Maicon'u da satmayı planlayan Sarı-Kırmızılılar, listesindeki isimlerle temasları sıklaştırdı… Manchester City'den Eliaquim Mangala ile prensipte anlaşan Cim Bom, savunmasına yapacağı ikinci transfer için İspanya'ya çıkarma yapacak… Galatasaray'ın transfer etmek istediği bu isim ise Fenerbahçe'nin eski yıldızı Simon Kjaer…

3.5 YILLIK SÖZLEŞME

Sarı-kırmızılılar, Temmuz 2017'de Fenerbahçe'den Sevilla'ya 12 milyon 500 bin euro bedelle transfer olan Danimarkalı oyuncuyla daha önce üç kez görüştü. Galatasaray yönetimi, bu hafta için Kjaer'le bir kez daha masaya oturacak ve 29 yaşındaki stopere, 2 milyon eurodan 3.5 yıllık sözleşme teklif edecek. Ancak Sarı-Kırmızılılar'ı bu transferde düşündüren tek konu Kjaer'in sakatlığı… Oyuncuyla anlaşılsa bile sağlık raporları incelendikten sonra son karar verilecek.

TÜRKİYE'YE DÖNMEYE SICAK BAKIYOR

Galatasaray'ın Kjaer ile olan bu görüşmesini İspanyol basını da doğruladı. Estadio Deportivo, 'Kjaer'in Galatasaray'a imza atması an meselesi' başlığıyla verdiği haberde, "Galatasaray, Kjaer ile anlaşmaya çok yakın. Oyuncu Türkiye'ye yeniden dönemeye sıcak bakıyor. Ancak Türk kulübünün Sevilla ile anlaşması kolay olmayacak" ifadelerini kullandı. Danimarkalı, 1.5 sezonda Sevilla formasını 45 maçta giydi ve 3 gol, 1 asistlik performans gösterdi.