Bu süreçte rakiplerinin topa daha çok sahip olduğunu ancak fazla pozisyon üretemediğini dile getiren Advocaat, "Üçüncü golde Pogba harika vurdu ama biz hediye ettik; topun ona gelişinden bahsediyorum. Dördüncü golden sonra maç bizim için bitmiş oldu. Sonra rakibimizi daha iyi karşılamaya çalıştık. Daha fazla gol atabilirlerdi. Tek iyi şey Robin van Persie'nin golüydü." diye konuştu.

Hollandalı teknik adam, takımda her konunun İstanbul'a döndükten sonra konuşulması gerektiğini ifade etti.

Belki de oyuncularının kendi aralarında konuşmasının daha iyi olacağını vurgulayan Advocaat, "Hep konuşan ben oluyorum. Bazı oyuncularım geçen sezon iyiymiş ama şu anda değiller, bunun sebebini bilmek istiyorum." ifadelerini kullandı.

Dick Advocaat, gruptaki şanslarıyla ilgili soruya, "Bundan sonra ne olacağını söylemek zor. Hala üç maçımız var ve ikisini kendi sahamızda oynayacağız. Şansımız devam ediyor. Burada yenilmek utanılacak bir şey değil, nasıl olduğu önemli." yanıtını verdi.

Mourinho: Fenerbahçe maçını kazanmamız önemliydi
Manchester United Teknik Direktörü Jose Mourinho ise kadro seçimini maçı kazanmayı düşünerek yaptığını belirtti.

Futbolcularının performansından memnun olduğuna değinen Mourinho, "Chelsea'yi düşünmeye yarın başlayacağım. Bu grubun zor olduğunu düşünüyorum. Fenerbahçe maçını kazanmamız önemliydi." değerlendirmesinde bulundu.

Mourinho, Pogba ile ilgili bir soru üzerine, şunları kaydetti:

"Medyadaki Einstein'ların ne düşündüğü önemli değil. İtalya ligini çok iyi biliyorum. Premier Lig'in daha iyi olduğunu söylemiyorum ama iki lig arasında büyük farklar var. Pogba, kendine güvenen bir futbolcu. Depresyonda olduğu söyleniyordu, böyle bir şey yok."

aa