UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nun 3. haftasında Napoli'yi deplasmanda 3-2 mağlup ederek ilk galibiyetini alan siyah-beyazlı takım, rakibini bu sefer İstanbul'da mağlup etmeye çalışacak.

İtalya'da oynanan karşılaşmada Beşiktaş, Vincent Aboubakar'ın 2 ve Adriano Correia'nın tek golüyle rakibini yenmeyi başarmıştı. Bu maçta kaleci Fabricio Agosto Ramirez de penaltı kurtararak galibiyette pay sahibi olmuştu.

Beşiktaş Napoli'yi sahasında yıktı

Maç 20.45'te oynanacak
İki takım arasındaki karşılaşma, yarın saat 20.45'te oynanacak.

Türkiye'de bu yıl kış saati uygulamasına geçilmeyecek olması nedeniyle Şampiyonlar Ligi'nin klasik başlangıç saati olan 21.45 yerine yarınki mücadele 20.45'te yapılacak.

Beşiktaş ile Napoli arasındaki karşılaşmayı, İngiltere Futbol Federasyonundan Mark Clattenburg yönetecek.

Caner Erkin ve Talisca sakat
Beşiktaş, yarınki karşılaşma öncesi iki önemli oyuncusunu sakatlık nedeniyle yitirdi.

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Caner Erkin'in sakatlanmasıyla büyük bir şok yaşayan siyah-beyazlı ekipte, ikinci büyük sıkıntı 9. haftada Gençlerbirliği karşılaşmasında Anderson Talisca'nın ayağının kırılmasıyla yaşandı. Bu iki oyuncu, sakatlıkları nedeniyle yarın forma giyemeyecekler.

Adriano kart sınırında
Beşiktaş'ta iki sarı kartı bulunan Adriano Correia, sınırda bulunuyor.

Dinamo Kiev ve Napoli maçlarında sarı kart gören tecrübeli futbolcu, yarın bir kez daha aynı durumla karşılaşırsa cezalı duruma düşecek.

Oğuzhan Özyakup ve Gökhan İnler hazır
Caner Erkin ve Anderson Talisca'yı sakatlıkları nedeniyle uzun süre kullanmayacak Beşiktaş'ta aynı nedenden dolayı bir süredir takımdan ayrı kalan Oğuzhan Özyakup ve Gökhan İnler hazır hale geldi.

Her iki oyuncu takımla çalışmalarını sürdürüyor.

Muhtemel 11
Beşiktaş, Napoli karşılaşmasının hazırlıklarını ise bu akşam gerçekleştireceği antrenmanla tamamlayacak.

Siyah-beyazlı ekibin Napoli maçına Fabricio, Beck, Marcelo, Tosic, Adriano, Hutchinson, Gökhan İnler, Quaresma, Tolgay Arslan, Olcay Şahan ve Aboubakar muhtemel 11'iyle çıkması bekleniyor.

aa