Süper Lig'deki Göztepe maçının ardından  Fenerbahçe Teknik Direktör  Aykut Kocaman, yönetimle bir toplantı yaptı. Başarılı teknik adam, 'Çok yönlü, hareketli ve hızlı' hücum oyuncusu transferinin kendileri için çok önemli olduğunun altını çizdi. Bu tanıma uyan bir oyuncunun en kısa sürede aralarına katılması gerektiğini söyledi. Kocaman'ın bu tanımına tam olarak uyan isim Vincent Aboubakar.

GÖRÜŞME İÇİN ROTA FRANSA

Yönetim, Kamerunlu için girişimlere başlamıştı. Bu transfer için yapılan çalışmalar hızlandı. İdari menajer Hasan  Çetinkaya ve bir yöneticinin, Aboubakar'ın haklarının yüzde 65'ini elinde tutan Lorient ile görüşmek için  Fransa'ya gitmesi bekleniyor. Fransız ekibiyle anlaşma sağlanması halinde,  Porto'yla orta yolun bulunması çok daha kolay olacak.

BEŞİKTAŞ'TA OYNAMASI AVANTAJ OLDU

Aboubakar; sadece hızı, çabukluğu, kanatlar ve forvette oynayabilmesi gibi oyuncu özellikleriyle  Fenerbahçe'nin iştahını kabartmıyor. Geçtiğimiz sezonu  Beşiktaş'ta kiralık olarak geçiren 25 yaşındaki futbolcu, hem ligi hem de  İstanbul'u yakından tanıyor. Bu nedenle uyum sorunu yaşamayacak olması da önemli bir avantaj.