br />Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais, maç sonrasında yaptığı açıklamada, kazanmak için mücadele ettiklerini kaydetti. İlk yarıda Akhisar Belediyespor kalecisinin harika kurtarışlar yaptığını belirten Jose Morais, "Girdiğimiz gol pozisyonlarını değerlendirebilirdik. Gerçekten gol atmayı çok hak etmiştik" dedi.

Oyuncularını sahada göstermiş oldukları mücadeleden dolayı tebrik eden Jose Morais, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Oyuncularımız daha önce oynadıkları oyundan çok daha iyi performans sergiledi. Osmanlıspor maçındaki savaşma ruhunu gördüm. Oyun yeterli değil tabii ki. Biraz daha çaba gösterirsek, taşın altına elimizi koyabilirsek, umarım bu sorunun üzerinden gelebileceğiz. Takım içinde eğer herkes bunu başarmak istiyorsa, herkesin bu sorunu çözmesi gerekiyor. İstediğimiz şekildeki başarıyı yakalayabilmek için gol atmamız gerekiyor. 5 maçta 2 puan aldık. Ulaşmak istediğimiz noktayı yakalayabilmemiz için savaşma isteğimizi sürdürmeliyiz. Ben taraftarlarımıza da ayrı bir paraf açmak istiyorum. Gerçekten ellerinden geleni yaptılar."

Bir gazetecinin maçta Eto'o'yu arayıp aramadığı şeklindeki soruya ise Jose Morais, "Bunun cevabını kesinlikle tam olarak belirtemeyiz. Maçta olmayan bir futbolcum hakkında konuşmak ne kadar doğru bilemiyorum. Çok şanssızız diyemeyiz. Bu noktada maçı kurtaran kalecinin harika kurtarışları oldu" diye yanıt verdi.

Jose Morais, bugüne kadar kendi dengi takımlarla oynadıklarını, en yakın zamanda kazanmaya başlayabileceklerini ve artık puanlar içi savaşmaları gerektiğinin altını çizdi. KAFKAS: İKİNCİ YARIDA 3 PUANI HAK EDEN TARAFTIK

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ise oyunun geneline bakıldığı zaman her iki takımın da sahaya aynı dizilişle çıktığını söyledi. İki takım için de gidip gelen bir oyun ortaya konulduğunu belirten Tolunay Kafkas, "İkinci yarıda saha dizilişi ve oyun anlayışı olarak biz biraz değişiklik yaptık. Bu yarıdaki oyuna baktığımız zaman 3 puanı hak eden taraf Akhisar Belediyespor idi. Akhisar Belediyespor olarak ufak tefek sıkıntılarımız var. Onları aşmaya çalışıyoruz" dedi.

İç sahada Fenerbahçe ve Galatasaray gibi şampiyonluk adayı iki takımla oynadıklarını da hatırlatan Tolunay Kafkas, konuşmasını şöyle tamamladı:

"Şimdi fikstüre baktığımız zaman kazanabileceğimiz takımlarla oynayacağız. Hepsi iyiler. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Antalyaspor'u tebrik ediyorum. Başarılar diliyorum."

dha